Gmaila mi noče naložit :S

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Že cel dan mi noče naložit gmaila...imam dva računa, v enega pridem brez problema, v drugega mi napiše "loading oz. nalaganje" in ne gre naprej...napiše mi edino koliko imam novih sporočil, sicer je ekran bel z napisom "nalagam...". Sem si prebrala v gmailovem help centru, da znajo bit kaki piškotki, itn....sem vse deletala, ampak ne dela...ne doma, ne v službi nisem mogla dostopat...

...kaj sploh še lahko naredim :S

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ne gre pa če se na trepalnice postavim...pol pa še gmail nima nobenega kontakta, kamor lahko pošlješ mail, naj kej naredijo..samo tiste pomoči, ki mi niso koristne.

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com

Meni tudi že od včeraj ne dela ...
rolleyes-1.gif

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Prijatelju je to delalo, potem pa je izklopil vse, kar lavfa v odzadju in je gmail odprlo. Poskusi!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
punca pravi da ima novo podobo gmaila in to samo na svojem računalniku.
sma sprobavala še na večih računalnikih in nikjer drugje nima nove podobe.
kak je to možno?? zakaj samo ona?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
žal nima več nove podobe.
bila je drugačna barva lista pristonih na gchatu (levi stolpec), chat je bil drugačen, ko si se z miško premaknil na pošiljatelja maila je bilo drugačno - večje z več možnostmi, oznaka za label al kaj so že une kao mapce je bla drugačna - boldana in druge barve. je pa imela na istem računalniku samo ona in noben drug. škoda ker ji nisem že prej reku da nej nardi sliko.
čudno res to vse skup