Gmail wtf?

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Uporabljam ga enako kot vsak da in oni mi ga zaklenejo za 24 ur. In zdaj bom cel dan brez maila
10.gif

A se je še komu kdaj kaj takega zgodilo?

Sporočilo je pa tole:

Ta račun je zaklenjen zaradi nenavadne dejavnosti v njem. Dostop bo znova omogočen v roku 24 ur.

Med nenavadno dejavnost računa med drugim sodi:

Prejemanje, brisanje ali prenašanje velike količine pošte prek protokola POP v kratkem času.
Pošiljanje velike količine nedostavljivih sporočil (sporočil, ki se vrnejo).
Uporaba programske opreme za skupno rabo datotek ali shranjevanje datotek, razširitev brskalnika ali programov drugih proizvajalcev, ki se samodejno prijavijo v račun.
Pustite odprtih več primerkov svojega Gmailovega računa.
Težave z brskalnikom. Če ugotovite, da se brskalnik vedno znova nalaga, ko poskušate odpreti mapo »Prejeto«, gre verjetno za težavo brskalnika; morda morate počistiti njegov predpomnilnik in piškotke.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Ja in par let je blo vse cool, danes so se pa odločili, da me skenslajo
grin1.gif
Vmes se mi je celo uspelo prijavit in me je čez minuto spet vn vrglo.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Jst rabim prav ta mail. To mi je skoraj osnova komunikacije. Tukaj se sproti menimo okoli rekreacijske basket lige, okoli poker večerov (kdo pride, kdo ne pride, kdo je dežuren za prinest pir na poker, itd.itd.), s punco sva na vezi preko gtalka itd. itd. Sej veste zakaj se pač ta stvar uporablja
grin1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Jst doma uporabljam Mozillo, v službi Explorerja. Nikol nisem imel nobenih težav. Zgleda bo treba odjavo začet uporabljat.