Gmail - nujno

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tukaj, zaradi večje pretočnosti.

dobil sem mail iz tehnične podpore Gmaila, naj jim na prilepljen link pošljem vse svoje podatke.

mail je bil poslan z naslova tehnicna.podpora@gmail.com. menda, če na mail ne odgovorim, mi bodo blokirali račun. zanimivo je predvsem to, da nas je na firmi kar nekaj, pa nihče ni dobil podobnega obvestila ...

gre za potegavščino?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
In kateri je prilepljen link?

Drugače pa je 99,5% potegavščina, ker ni logično zakaj bi tvoji poslani podatki obdržali račun
tongue-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Forwardiraj še meni ta email, skupaj s tvojimi osebnimi podatki (tudi od bančnih kartic...), bom videl, kaj se da urediti.

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Ti kar pošlji vse svoje podatke, ne pozabi tudi številke bančnega računa
zmaga.gif

Edit: tudi moj predhodnik se strinja z bančnim računom, torej bo nekaj na tem
evil.gif

Nazadnje urejeno:

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.663
9
38
Ljubljana- okolica
pomoje so buče.... v googlu ne najde nikjer ta mail... Če bi že bila "tehnična podpora" bi ga 100% obavli nekje na njihovi strani oz. iskalnih bi našel...

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.581
4.513
113
49
Na sončni strani ALP
Pusti se presenetit in ne pošlji nič.
17758-icon_confused.gif

Če te res blokirajo, si naredi nov račun.
zmaga.gif

Če pa gre za hoax, pa boš mirno spal še naslednjih nekaj let...
cheer.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Če bi bil res problem pri gmailu, ga ne bi tako butasto reševali - preko pozivov na maile.
Sploh pa ne iz accounta "tehnicna.podpora"...
hysterical-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
tukaj, zaradi večje pretočnosti.

dobil sem mail iz tehnične podpore Gmaila, naj jim na prilepljen link pošljem vse svoje podatke.

mail je bil poslan z naslova tehnicna.podpora@gmail.com. menda, če na mail ne odgovorim, mi bodo blokirali račun. zanimivo je predvsem to, da nas je na firmi kar nekaj, pa nihče ni dobil podobnega obvestila ...

gre za potegavščino?

itak

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Nikoli ampak res nikoli (pa naj gre samo za gmail al pa za paypal, spletne banke...) ne odgovarjat na maile kjer zatevajo tvoje podatke. Če se ti že zdi, da bi lahko bilo kaj na tem, potem jih pokontaktiraj iz njihove spletne strani in vprašaj, če so ti res poslali email z takšno vsebino iz navedenega naslova.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
pa zakaj bi gmail sploh imel slovensko tehnicno.podporo??? a smo tok veliki al kaj, da bi se jim tukaj splačalo podružnico delat?

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Jaz jim pa z veseljem pošljem podatke, seveda izmišljene, potem pa naj z njimi delajo, kar želijo.
In naj se čimdlje ukvarjajo z ugotavljanjem, kaj ni v redu
evil.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Eno je prevesti stran, ki se leta uporablja v isti obliki.
Drugo pa je prevajati vsa aktualna obvestila, ki jih nekdo sproducira in so aktualna kakšen teden.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Če se ne motim (in seveda obstaja možnost, da se), so bili ti prevodi narejeni volontersko na začetku, ko se je gmail šele vzpostavljal.