Citat:
Uporabnik civil pravi:
Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:
Enkrat sem korenjaka "pičil" v napačno luknjico (ponesreči, tak se je ustrašla.
Mlad in neizkušen ?
Iskal pri popku?
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:
Enkrat sem korenjaka "pičil" v napačno luknjico (ponesreči, tak se je ustrašla.
Mlad in neizkušen ?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Po nekem pikniku in raznih "igricah"...me povabi h sebi spat..., češ pod pogojem, če se zadržim, nad vratom. Rečem ok..., samo zdej je na tebi, da narediš "moove".
Greva do nje..., delava vse kar se da delat zgoraj brez in v spodnjem perilu. Nalašč nisem hotel it dalje (pogoj). No in tako celo noč, cel dopoldan...del popoldneva..., ne vem, če mi ni stal 24ur non stop. Se grem domov stuširat, pa nazaj, da greva na večerjo..., sem dobesedno komaj hodil, ker so me jaj** tok bolela (kot rečeno, bil na preži skor 24ur). Prideva do nje..., končno akcija..., odprem kondom....in mi dol pade....
po tem, ko mi je 24 ur stal ko kamen.
Hvala bogu, sem imel naslednji dan in še nekaj mesecev popravni izpit.
evo to je prava glupa seksualna izkušnja
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Sej veš kako je jebachi grejo k punci samo sexat, zihr ni mela pravega gela za tuširat pa kremic za namazat, jasno!!!
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Me pa zanima nekaj. Zakaj si se moral iti DOMOV stuširat? Se nisi mogel pri njej? Ali je bilo to zaradi novih oblačil?
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Me pa zanima nekaj. Zakaj si se moral iti DOMOV stuširat? Se nisi mogel pri njej? Ali je bilo to zaradi novih oblačil?
Ne vem zate, ampak jaz si po tuširanju menjam vsaj boksarce in štumfe..., rezervnega para pa na žure ne nosim s sabo.
Citat:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Ne vem zate, ampak jaz si po tuširanju menjam vsaj boksarce in štumfe..., rezervnega para pa na žure ne nosim s sabo.
Izjem ni?