Glupača v Trenjih

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Pa kdo je una glupača v Trenjih, ki je pametna v 100 mater...wannabe glasbenica??!!
Da bi ji vrgu kdo coklo v betico iz trubun v studiu..

Mater mi grejo taki pametnjakoviči, ki niso naredili nič omembe vrednega v celem življenju na [censored].

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
da se nebos razpocu, se naprej hodi v coklah in se mej za najpomebnejsega na svetu
uf-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
Pa kdo je una glupača v Trenjih, ki je pametna v 100 mater...wannabe glasbenica??!!
Da bi ji vrgu kdo coklo v betico iz trubun v studiu..

Mater mi grejo taki pametnjakoviči, ki niso naredili nič omembe vrednega v celem življenju na [censored].
če bi bil kaj glasbeno razgledan bi jo poznal.
Ta je bila pevka še v časih, ko je bilo za pevko treba znat pet.
Ne pa kot danes ko je za pevko dovolj naslov miss in veselje do posluha.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Njaboljš je bil tisti gardist iz štajerske.
bonk.gif
Pa kje so tega najdli.

Razred zase je bil Partljič. Tip ma videt res pošlihtano v glavi.
zmaga.gif

Čeprav njegove stranke ne prebavljam.
uf-1.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
očitno on zahaja v tunctunc lokale,za šanson in kabare pa verjetno v življenju še ni slišal
evil.gif

no pa v 70ih je imela še nekaj popevk,ki so bile na vrjovih lestvic

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.412
5.658
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Seveda, takrat je bla še blagovna menjava pa denarja in trgovin še niso poznali.
bonk.gif

[/QUOTE]

Za plansko gospodarstvo si že kdai slišal? Al znaš sam pet?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Misliš Alenko Pinterič?

sz5alenkapinteric.jpg

Men gre tudi na kurec
smile-1.gif

Podpis. Današnja Trenja so bila ogabna. Kot da bi gledal gručo Titovih pionirčkov, ki si v sanjah še vedno prepevajo "druže Tito, mi ti se kunemo...." Pa ne zagovarjam domobrancev in desničarjev pri tej temi, me pa moti totalno nekritično hvalisanje Tita in komunizma. Itak ljudje hitro pozabimo slabe in se spominjamo le dobrih stvari. Mogoče je to razlog.

I

Izbrisan uporabnik #488

Edina glupača je bila danes v trenjih nedeljska ideologinja Ljudmila Novak.
Alenka Pintarič je lepo in iskreno povedala kaj si misli o zadevi, ideologinja Novakova pa je imela standarden klerojanševistični predvolilni govor.

Zgleda, da se ji obeta, da ne bo več potovala po Franciji in Belgiji, zato ima zadnje čase nastope, v katerih ogabno izkorišča povojne poboje in slovensko osamosvojitev.
K sreči folk ni naiven in jo bo enako nagradil kot njenega kolega večnega luzerja čebelarja/orgličarja Alojzija.

Nedeljska ideologinja je izpostavljaja tudi naslednjo zadevo:
http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=MOTION&reference=B6-2009-0170&language=SL

Točka D je zanimiva:
D. ker so bile skrajne oblike totalitarne vladavine, kakršno so izvajale nacistična, fašistična in sovjetska komunistična diktatura, krive naklepnih masovnih zločinov proti milijonom ljudi ter njihovim temeljnim in neodtujljivim pravicam, v obsegu, kakršnega v zgodovini še ni bilo,

Nekaj ji manjka, potrebno je dodati še klerofašizem oziroma krščansko diktaturo, potem pa imamo kompletne ideologije, ki so pacale po Evropi, no slednja še danes paca.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Podpis. Današnja Trenja so bila ogabna. Kot da bi gledal gručo Titovih pionirčkov, ki si v sanjah še vedno prepevajo "druže Tito, mi ti se kunemo...." Pa ne zagovarjam domobrancev in desničarjev pri tej temi, me pa moti totalno nekritično hvalisanje Tita in komunizma. Itak ljudje hitro pozabimo slabe in se spominjamo le dobrih stvari. Mogoče je to razlog.

Na drugi strani pa leglo zagovornikov domobranstva, klerofašizma, skratka druge nemarne opcije.

I

Izbrisan uporabnik #488

Novakova s svojim Vatikanskim šefom, ki ustanavlja Rodezijo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Tista "partizani so krivi za dombobranstvo" racionalizacija je bila za bruhat. No ja, cel njen nastop je bil en bruh....

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ja in? Od kdaj pa je edina zveličavna resnica samo ena? Eni nekritično lezejo v rit strohnelemu Titu in so pod vplivom desetletij njegovega pranja možganov, drugi pa nič manj nekritično forsirajo drugo stran. Jaz bi ene in druge steral v xyz in naj se na peskovniku stepejo med sabo, normalnim ljudem pa pustijo, da se ukvarjajo s sedanjostjo in prihodnostjo.

No, še bolj kot tista pjevaljka mi gre na organ oni stardec. SIcer spoštujem stare ljudi ampak vseh pač ne.

Turka in Ljudmile pa raje ne bom komentiral, če desnica nima boljših predstavnikov tudi nima smisla, da pred kamero pošilja takšne primerke.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Ja in? Od kdaj pa je edina zveličavna resnica samo ena? Eni nekritično lezejo v rit strohnelemu Titu in so pod vplivom desetletij njegovega pranja možganov, drugi pa nič manj nekritično forsirajo drugo stran. Jaz bi ene in druge steral v xyz in naj se na peskovniku stepejo med sabo, normalnim ljudem pa pustijo, da se ukvarjajo s sedanjostjo in prihodnostjo.

No, še bolj kot tista pjevaljka mi gre na organ oni stardec. SIcer spoštujem stare ljudi ampak vseh pač ne.

Turka in Ljudmile pa raje ne bom komentiral, če desnica nima boljših predstavnikov tudi nima smisla, da pred kamero pošilja takšne primerke.
Bo kandidirala za evropsko poslanko pa se rabi pojavljat v medijih. tud slaba reklama je reklama.