GLS

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kako pa to določiš v neki etrgovini, kjer izveš kdo dostavlja samo, če si res full firbčen in že mal bolj računalniško izobražen?

kot sem že zgoraj napisal svoj primer, sem v etrgovini lahko samo določil drug naslov. Ker na paketu ni bilo označeno kot neka "dodatna storitev" je bil kurir zmeden, ker me v bigbangu niso poznali.

Se pravi bom sedaj moral iz etrgovine iti še na gls stran in tam določit pogoje dostave?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.910
121
63
štajerska
kot sem dejal. pri poštarjih se mi to še ni zgodilo.
ko bi vsaj. skoraj za vsak iebeni paket , ki ne paše v nabiralnik se moram peljati 15 km . za popeezdit. z enim se je dalo zmeniti , s tem ki pa je sedaj pa ne.
saj razumem, da v bloku ne more pustiti kar nekje. Pri bajti pa je to praktično brez rizika

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
In ko te bo paket čakal doma pri bajti, ti boš pa poklical, da paketa nisi dobil, bo pa poštar kaj naredil?

Ali pa obratno, poštar bo rekel, da je v skladu z dogovorom pustil paket pred bajto, sam ga bo lepo pobasal?

Čisto preveč možnosti, da pride do komplikacij, poštarja čisto razumem, da se ne gre takih igric.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.910
121
63
štajerska
to bo ja
če nekoga poznaš leta je drugo kot pa če nekoga ne poznaš
da paketa nisem dobil načeloma lahko rečem v vsaj 50%, ker se pošiljajo brez sledilne številke. pa se tega nekak ne poslužujem
in ne vem zakaj bi pobasal nekaj kar zanj sploh ni uporabno