GLS

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Eno kratko pohvalo poštarjem GLS.
aplauz.gif
:

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Ravno ta teden sem imela probleme z njimi, kot ponavadi. Dostavili paket na napačen naslov.
bonk.gif

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16
Gls eni dostavljalci mater bi jih s kolom, hitrost očitno je imel avtor res srečo!

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.910
121
63
štajerska
iz tujine do nas res pride hitro
tu pa so dostavljalci preobremenjeni, iščejo folk po naših vaseh, kjer GPS dela bolj približno in zato prihaja do zamika dostikrat

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Vidim, da niste ravno zadovoljni z njimi. Če sem imel srečo, ne vem, samo, men se tale hitrost zdi kar v redu.Morda bom pa tudi kdaj razočaran, kot pri eni drugi pošti, ko so mi paket pustili kar na nabiralniku, pa je bila vrednost 170€ ( daljinec+enota za webasto),dostavljalec je verjetno kar sam podpisal,paket je prišel pa iz Poljske, tako , da..

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik kkarola pravi:
Gls eni dostavljalci mater bi jih s kolom, hitrost očitno je imel avtor res srečo!

Kar se tiče GLS a morm rečt da je živ polom....no enih par je vredu,določeni dostavljalci pa mislijo da boš po pol slovenije za njimi letal da boš prevzel pošilko
bonk.gif

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Kot kaže imam srečo z dostavljalcem, ker do zdaj nisem imel še nobenih problemov, pa sem prejel/oddal že kar nekaj paketov.

Nekaj minut preden pride me vedno pokliče, glede na lokacijo se zmeniva, kje se dobiva in to je to.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.230
3.587
113
Marlbor
Če si nonstop doma, potem ni problema. Če te ni doma, pusti paket kjerkoli ...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Jap, ko me dopoldan ni našel doma (prav čudno), je paket pustil kar v eni trafiki.
bonk.gif

A nima GLS pogodbe z trafikami in so v bistvu njihova uradna prevzemna mesta? Sicer zakaj pa narocate na domaci naslov, ce veste, da dopoldan, ko je dostava, nobenega ni doma?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.230
3.587
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Jap, ko me dopoldan ni našel doma (prav čudno), je paket pustil kar v eni trafiki.
bonk.gif

A nima GLS pogodbe z trafikami in so v bistvu njihova uradna prevzemna mesta? Sicer zakaj pa narocate na domaci naslov, ce veste, da dopoldan, ko je dostava, nobenega ni doma?
Pri nas imajo dostavo vedno po 14.uri. Sem pa opazil, da vedno dostavlja oseba, ki ni iz naših koncev, ker niti približno ne pozna cest, še imena naselja ponavadi ne zna izgovoriti.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
GLS v MB ima čez vikend na voljo za dvig paketov na OMW črpalki na Tržaški pri Merkurju.
Zjutraj preden gredo iz skladišča ti pošljejo SMS in v njem piše, če ne boš doma, da jim pošlješ SMS in te boi paket čakal v njihovem skladišču.
Če jim SMS ne pošlješ ti dostavijo robo na dom.

Preko njih dobil že 4 pakete, za vsakega SMS in dostava brez kakršnih koli problemov.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.346
1.450
113
To je kul, da ti pusti kje drugje, moraš pa ti za to vedet! Jaz sem slučajno našel nek listek in glej ga hudiča, naslovljen je name in z cigomigo pisavo piše, da je paket pustil nekje bogu za hrbton. Ko paket končno najdem, vprašam, kam je treba podpisat. Gospa kar odgovori "ah, smo mi že podpisali zate". Sem samo čudno pogledal in odšel.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
"po novem" puščajo tudi v bigbangih. Sem enkrat koristil, pa je blo malo zmede.
V etrgovini sem navedel drugi naslov za dostavo (bigbang). Ko je kurir prišel tja, pa me valda v bigbangu ne poznajo. No je bil vsaj tolk, da me je poklical in potem vseeno pustil tam. Neki je omenil, da bi moralo biti drugače označeno, kar pa jst nisem mogel storit.
Fajn je ker lahko potem s kartico plačaš v bigbangu:)

B81

22. jul 2007
38.209
11.346
113
KSZ

Sodelavec v trgovini kupil agregat iz Nemčije, 'plačal s paypalom, domov je prišel z zlomljeno nogico in 380V ne dela, prevzela je žena.

Trgovina mu ne odgovori, GLS je rekel, naj se zmeni s trgovino.
Kaj je za storiti?

Hvala!

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.910
121
63
štajerska
KSZ
nečeloma so vse dostavne službe enako problematične
dostavljajo samo do nekje 15 ali 16 ure če imaš srečo
pošta je morebiti še najmanj problematična, ker veš kje pošiljko dvigniti.
če iz nekega manjšega kraja se lahko tudi 50 km daleč pelješ po paket ( če to ni pošta dostavljala, ker pač imajo izpostave bolj na gosto ), tako , da če dostavljač da paket pred bajto nekam sem vsaj jaz zelo vesel. sicer pa se z vsakim dostavljačem dogovoriti, da mi paket pusti nekje okoli bajte. s poštarji pa se žal ne morem, pa čeprav ga osebno poznam