globok dekolte in buljenje vanj

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.549
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Njene balone, napoljene s helijem...
evil.gif

cry12bpy.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
No, pa ste pregnali še Maci. Meni pa se ni zdela tako napačna, poleg tega pa še:
- spozna se na avte (lahko se pogovarjaš z njo, ali pa malo pošravfa tvojo koreto),
- ni pretirano zapravljiva,
- celomesečni strošek za prehrano je 150 EUR (za dve osebi),
- ima BMW-ja,
- ...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
no tega se nisem sprobavala, ker je sel cez tehnicnega brez problem (zacuda so se pol problemi zacel...ampak pocas se rihta). no uceri mi je ratalo stikalo za luci skurt in sem se dans itak vozila okol z ugasnjenimi, seveda nisem pricakovala teh stricev...dejasnko me je resu dekolte, ker stric me ni niti v oci pogledu, da bi mi povedu, zakaj me je ustavu. in potem: pa prizgite luci in srecno pot...aaahhhh feelin' good
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.589
1.121
113
Titograd
Tak je, zdaj ko je 20 stopinj, pa okoli skačeš v neki majčki z dekoltejem..... vemo kaj se tam zna dogajati ne
smile-1.gif

To z garami pa slišano, videno, fantje so skoraj v kanal padali ali pa s kladivi po prstih tolkli......

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
no tega se nisem sprobavala, ker je sel cez tehnicnega brez problem (zacuda so se pol problemi zacel...ampak pocas se rihta). no uceri mi je ratalo stikalo za luci skurt in sem se dans itak vozila okol z ugasnjenimi, seveda nisem pricakovala teh stricev...dejasnko me je resu dekolte, ker stric me ni niti v oci pogledu, da bi mi povedu, zakaj me je ustavu. in potem: pa prizgite luci in srecno pot...aaahhhh feelin' good
smile-1.gif

čak da te policistka ustav...
evil.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
ksz...
No, pa ste pregnali še Maci. Meni pa se ni zdela tako napačna, poleg tega pa še:
- spozna se na avte (lahko se pogovarjaš z njo, ali pa malo pošravfa tvojo koreto),
- ni pretirano zapravljiva,
- ima BMW-ja,
- ...

Mene ni nihče pregnal. Tuširala sem se
cheer.gif
.

- spoznam se na avte bolj kot marsikater moški pa tudi pošraufat znam več kot mariskater moški, pa še lepe dolge nohte mam
grin1.gif

- zapravljiva res nisem, no bolj bom rekla da znam pametno obračati denar
wink-1.gif

- celomesečni strošek za hrano 2 je 150€ (doma), potem pa so še večerje in kosila zunaj
cheer.gif

- pa ne enega...

pozdrav.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

- - celomesečni strošek za hrano 2 je 150€ (doma), potem pa so še večerje in kosila zunaj
cheer.gif

pozdrav.gif

kako ti rata?
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.999
11.125
113
pa bolj malo se je doma, pa gre. potem pa 400 € zunaj pustiš, pa tudi gre.