Global danes

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Dejstvo je da kamorkoli pride mularija so problemi. Global ko je zacel obratovati je bil oznacen kot lokal za fine oz prefine ljudi.Potem ko so pa enkrat zaceli spuscati mularijo notri se je pa zacelo. Tako se zgodi z vsakim drugim lokalom.
Mulci grejo vn z 15timi evri, in se a zato nabijejo pred lokalom. 10€ za litr najcenejsga vincka gasa se ga nabit, tistih 5 € pa za karto pusti. In ti mulci so vzrok za pizdarije. Sam sem imel probleme z varnostniki dokler sem bil pametn, ko sm pa parkat bezu stran me je pa zbrihtal. Ce rece ne je ne, ce rece dons sam 23+ prou
smile-1.gif
se obrnem in grem stran. Zdj pa ti to dokaz enmu pjancu :D negre.

Kar se tice globala samega, ga bojo kot "global sex nad mestom" zaprli, mogoce se bo lastnik zamenjal mogoce pa ne, eno pa ostaja. Lokacija. Lokacija za lokal je dobra, in najbrz tudi bo dokler se kaj nespremeni v neboticniku
smile-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
hm.. global nikol nisem in tudi nebom imel želje it notri.. kot je nekdo rekel vrsta,pi*kice("žešče)" ter čefurjad ki išče probleme..
Podobno mnenje imam tudi o Bakusu.. pred mesecom sem bil notri s sošolci po 2 letih... že na blagajni sem vedel da bo beda. Nevem mogoče samo men ne paše folk ki se visok nos.

Temu se reče, da se staraš.
grin1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
ja no... lahko bi temu tko rekl.. dejansko me nikol ni privlačl v te pajzle...
no mogoče na kšn žur... samo tam je bila vstopnina krepko nad bugetom mularije(beri:čefurjade)

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
V Globalu bil 2x, mogoče 3x v življenju. Pa še to sem šel zaradi tega, ker je kdo praznoval rd in so šli vsi gor. Nazadnje sem bil kakšne 2 leti nazaj, od takrat sem se zaklel da me ne bo več gor. Sami naduvani varnostniki, prav tako folk. Eni pajaci res mislijo, da so požrli vso pamet sveta. Katastrofa
crazy1.gif

Sem raje doma, kot da grem med tak folk
smirk-1.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
Bli smo prejšnji petek (14.12) in št. obiskovalcev dvignili za 50%, tko da nas je blo pol tam ene 20, mogoče neki od teh zaposlenih. Predtem smo stal v Bachusu v vrsti in se je vratar zmislu da se je en naš vrinil. Res nismo bili vsi skupaj v vrsti, ampak točno tisti se ni vrinil niti se poskušal vrinit. Skratka spominja me na uno zgodbo vmes "da ti pa ne greš not, ker si pijan". Smo se obrnil in šli naprej (slučajno do Globala) Kolega mi je reku, da je pol kasnej en čapčaljap hotu not v Bachusa prit in ker ga redar ni spustil je 15 minut najedal, klical rođace in mu jebal kevu. No, plus oktobrske frke je, da majo zdej vseen mal več tolerance.
No nazaj h Globalu. Kljub temu da not ni nobenega, kasirajo vstopnino, zapovrh so pa še neki brihtni, od redarjev od kelnarjev naprej. Mislim da se prou trudjo, da gre zugrund.
Zakaj Global? Za rupo od Leva je prezgodi, drugo z izjemo Bachusa je pa že zaprto blo. Zanč smo bli v emonski, kr u redu, Franci isto.. zna bit da je bil to zadnji obisk Globala, prej sem bil tam mogoče petkrat in jih enkrat skor fasal od nekega zadeta tujca za povsem brezveze (model ni zastopu, da res nimam dnarja da mu kupim pijačo, pol je pa neki skočil). Skratka strinjam se s tistimi, ki jim je bil Global že prej rupa in bad karma.

BikZaRazplod

Zelenc'
24. dec 2007
22
0
1
Pohorje
Sam nimam nič proti fensi lokalom, če je not pač normalen in urejen folk. Pri vseh lokalih, ki hočejo imet not elito od elite, pa se naredi, da sčasoma začnejo not hodit največji low lifei, ki si dajo gor edino obleko, ki jo imajo, in zapravijo socialno podporo v enem večeru (5 minut slave.press). Nato pa so seveda not še ostali z IQ 80 in manj ter zafnane babe. Seveda pa v zadnji fazi to postane zelo privlačen plac za male črne, ki jih redarji spustijo not ker se pač poznajo, in to je to. Nastane štala največjih izmečkov družbe, ki so vsi v nulo zrihtani in pijejo koktejle. In se seveda pretepajo in podobno. Ljudje, ki jim je ta lokal sprva bil namenjen, pa se mu ne bodo približali na manj kot 5km.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik BikZaRazplod pravi:

Sam nimam nič proti fensi lokalom, če je not pač normalen in urejen folk. Pri vseh lokalih, ki hočejo imet not elito od elite, pa se naredi, da sčasoma začnejo not hodit največji low lifei, ki si dajo gor edino obleko, ki jo imajo, in zapravijo socialno podporo v enem večeru (5 minut slave.press). Nato pa so seveda not še ostali z IQ 80 in manj ter zafnane babe. Seveda pa v zadnji fazi to postane zelo privlačen plac za male črne, ki jih redarji spustijo not ker se pač poznajo, in to je to. Nastane štala največjih izmečkov družbe, ki so vsi v nulo zrihtani in pijejo koktejle. In se seveda pretepajo in podobno. Ljudje, ki jim je ta lokal sprva bil namenjen, pa se mu ne bodo približali na manj kot 5km.

Če ti to pomaga, da dobiš dobre veze, zakaj pa ne. Sicer pa ne vem zakaj bi folk tako rad bil fensišmensi. Pogovarjala sem se z angležem, ki živi pri nas z minimalnimi sredstvi in sanja o bajnem bogastvu kot nepremičninski agent. Malo sem bila v šusu- pred nekaj meseci je bilo to, ker sem zelo redko v šusu- enkrat na leto,dvakrat, no, saj ni važno, pa mi je razglagal o tem kak so eni obogateli s preprodajanjem nepremičnin in kak je to njegova prihodnost- biti loaded. In jaz sem ga vprašala. What for? Zakaj bi človek želel biti bogat. In me je butasto gledal in si mislil kaka blondinka ej, kdo pa ne bi hotel biti bogat.

Ampak sem pa govorila to človeku, ki ima minimalna sredstva za preživetje, torej bi mu blo pametneje poiskat 'a real job', da bi lahko kruh kupil in plačal položnice, kot pa sanjarit o bogastvu.

Nazadnje urejeno:

Komisar

Pripravnik
1. okt 2007
102
0
16
Centralni komite
brez žalitev prosim

Torej, kje smo ostali? Ja, v globalu je bil itak vedno zoološki vrt. Pravo gojišče vseh možnih podvrst homo sapiensa. Pa tudi kakšnega homo ciganusa in tudi homo neandertalisa (beri: redarja vez in poznanstev) smo imeli priložnost zapaziti. Zdaj na srečo ta kokainasta luknja propada, mafija pa je žal le zamenjala opravo in nemoteno 'posluje' dalje.

P.S.: Izredno me moti, da mi nekdo popravlja moje poste, ko napadam neko politično osebnost. Ne rečem, če bi šlo za osebni napad koga na forumu, to bi bilo kar malo infantilno in bi se seveda strinjal s popravkom. Ampak da mi pa popravljajo besede, ki jih izrečem nad neko javno osebnostjo, ki je bila soodgovorna pri odločitvah, ki so privedle do vojne, je pa že malo preveč in bi se dotična oseba lahko zamislila nad svojim nepremišljenim početjem!

Tako še e vedno vztrajam pri svojih besedah, da je milan kučan navadna pi**a izdajalska, ki je zaradi lastnega profita (in profita njegove bande) eden od odgovornih za sprožitev razdora in posledično morije na balkanu.

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik BikZaRazplod pravi:
Super si zadel tole!
aplauz.gif