Global danes

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Čist tko iz firbca me zanima, če kdo sploh kdo še hodi tja, lokal sploh še obratuje?
Je zadeva tud ob vikendih bolj kot ne prazna? Ker na radiu sem slišal pred časom kar precej reklame zanj, kar verjetno pomeni, da se z gužvo ne morejo več pohvalit?

Nekako sem slišal govorice, da hoče vodstvo Name Global zapret, namesto njega pa narest nekakšen klub za starejše; malo bolj umirjena glasba ipd..
redface-1.gif

P.S.: Tema ni namenjena kakršnikoli provokaciji, zanima me samo kako danes gledate na Global. Sam sem bil pred tragedijo tam samo ene 5-10x, po njej me niso (in tudi ne bodo) več videli. Pa ne samo zaradi glupe varnostne službe, predvsem tudi zaradi arogantnega odnosa do dogodka s strani njihove PR predstavnice.
crazy1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Nekaj dni nazaj mi je en povedal, da je bil eno soboto notri in da ni bilo skoraj nič ljudi, ampak ja, še obratuje.

Glede govoric pa jaz nisem še nič slišala.

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
3 tedne nazaj v petek je bilo okoli 15 ljudi gor ob 2h zjutraj..... zdej pa naval na bachus
bonk.gif
, moram pa pohvalit varnostnike pred vhodom v bachus, korektni in na nivoju, že pred dogodkom v globalu.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
s tem se pa žal ne morem strinjat. 1x samkrat sem šel v bakusa in še takrat mi je bilo žal. varko totalni [censored], navadna prodana brezjajčna opica. ker je bil "zaloten" da hoče spustit par 30letnikov na žur kamor je bil dovoljen vstop samo študentom, je mojemu frendu ( ki ne pije alkota) preprečil vstop ker naj bi bil pod vplivom alkohola
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Nekako sem slišal govorice, da hoče vodstvo Name Global zapret, namesto njega pa narest nekakšen klub za starejše; malo bolj umirjena glasba ipd..
redface-1.gif

To bi bilo fino. Za mularijo je še preveč lokalov.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
V Globalu sem bila reci in piši ENKRAT. Že prvič, ko sem sploh stopila noter, mi ni bilo več ok. Ne vem zakaj. Vztrajala sem samo zaradi dveh kolegic {ki sta zdaj že nekako bivši in se imata za jet~set, ker pač hodita v Global} in no, čeprav mi je glasba odgovarjala, se enostavno nisem dobro počutila in sem si že takrat rekla; To pa ni zame. Grem pa raje v Orto bar na rock varianto.

Poznam celo eno punco, ki s svojim fantom še vedno vztraja v Globalu in se jo da vidit tam {pomoje} vsaj 3x na teden, če ne večkrat. Z drugimi s katerimi se družim, imajo glede Globala podobno mnenje kot ga imam sama, tako da...

Aja, najstnice z zlatimi bundami & srebrnimi supergicami na trolejbusih se pa pogovarjajo itak, da bojo šle v Globala ker je bil zadnjič tam "en ibr spedenan tip, k ma doma tri avte"
rolleyes-1.gif
.

Reklame na radiu ipd; ja, tudi jaz sem slišala reklamo cca 14 dni nazaj, in recimo da pred enim mesecem je stala tudi reklamna tabla pred dvigalom za Global. Zdaj ne vem, a so jo umaknili? Skratka, pomoje jim gre res bolj slabo...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Na tem primeru se lepo vidi da ko država odpove (odpove pa pri vsem kar je več od prometnega prekrška), so ljudje sposobni stopit skupaj in izvest neke vrste javni linč. Meni se to zdi povsem ok, morali bi to naredit še kje drugje, npr. bojkotirat trgovine z hrano zaradi podražitev in 2 tedna kupovat le najnujnejše. Bi hitro dosegli svoje
smile-1.gif

Kaj pa Trust v mb obratuje s polno paro dalje?
rolleyes-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Kakor sem jaz slišal, naj bi Globalu drugo leto potekla pogodba za najem in lastniki ne bodo podaljšali pogodbe.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Global se bo po vsej verjetnosti zaprl, mafija pa bo delala naprej, briga njih če je lokal Global ali kater drug, samo da plačuje redno.

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
V Globalu nisem bil nikoli, že sama 20 metrska (ali še več) vrsta zafnanih pi*kic in tipov me je odbila. In me tudi ne bo nikoli tam.

Sploh pa, a niso bili okoli Globala vedno eni krvavi problemi?

GremVGlobalaDveAliPaTriNaGobecPokasirat.press

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Na zelo veliko zalost je ta zadrogirana usekana populacija zacela hodit v vpk,guzva do amena,po 23uri nonstop guzva do 5ih zjutraj,pred in v lokalu.Tisti ki so v vpk ze bili,vedo da po polnoci ni nikakrsne guzve pred lokalom,notr je pa tudi zasedena samo 1/3 lokala.

G7 varnostniki so se v nekem trenutku kr med sabo zacel kregat ker niso shajal.

Se v guzvi malce zafrkavas z kaksno "fency" babo,si mislis da se ni tolk usekana(ceprav se opazi da ni normalna),kasneje jo vidis cist nabliskano v guzvi.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
jest sm tud slisal, da po novem letu nama ne bo podaljšala pogodbe...

sicer se mi pa zdi, da je zdaj že čas, da bi se počas vse tiste stalne stranke in kvazi lj smetana vrnila v svoj opevani zur nad mestom, saj je pretklo že dost časa, in tud službe so se zamenjale, pa itak ni bil global kot lokal glavni krivec... tko da mislim da je bilo dost kazni! sicer sam ne hodim tja, če pa bi, bi pa začel spet zahajat tja!

boljše je ze kt pa v bachusu se guzvat k sardela!

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
hm.. global nikol nisem in tudi nebom imel želje it notri.. kot je nekdo rekel vrsta,pi*kice("žešče)" ter čefurjad ki išče probleme..
Podobno mnenje imam tudi o Bakusu.. pred mesecom sem bil notri s sošolci po 2 letih... že na blagajni sem vedel da bo beda. Nevem mogoče samo men ne paše folk ki se visok nos.