Gležnji

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Polžoge so mnogo boljša zadeva, uporabne še za stabilizacijo kolena, žal tudi dražje:
http://www.vitacenter.si/sl/polzoge_trening_ravnotezja/

Imel oba gležnja zvita po 6x, 7x, če ne več. Ko sem se lotil rehabilitacije popolnoma, torej po zvinu res 4 tedne počitka z zbijanjem otekline, kar boli ko pes. Potem pa k treningu dodal polžogo oz. blazino za ravnotežje, nikoli več nisem imel zvina, do lani, ko pač nisem imel kaj, ker me je drvarski rus na poletni košarki spodnesel v zraku in sem pač pristal kakor sem...na rob stopala in krc, je šel gleženj.
Tko da res orng rehabilitacija z blazino za ravnotežje je meni pomagala...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Veliki bicepsi ti bolj malo pomagajo, če se nisi sposoben 20x dvignit na štangi in prešprintat 60m pod 10s. Sam mislim, da lahko vsak normalno zdrav moški s treningom razvije dovolj moči, ki mu bo pomagala optimalno funkcionirati v vseh življenjskih situacijah. V družbah, kjer si tipi skupno ogledujejo bicepse pred ogledalom, se pa jaz ne gibljem, prav tako pa še nisem spoznal ženske, ki bi ji bile ekstra všeč ogromne roke.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Tku pravi:
Tudi ravnotežna deska bi znala pomagat.

To so vsekakor fajn zadeve, je pa treba biti povsod konstanten. Ni to, da boš en teden delal 3x, potem pa 14 dni nič.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
A tako:

https://www.youtube.com/watch?v=q14M6UfuvHQ

"TOO MUCH DAMN MUSCLE!"
wink-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
O fuj, kaj je pa tale požrl.
shocked-1.gif

Sicer pa čestitke za pull-upe. Čeprav so bolj bogi, jih tipi njegovih dimenzij navadno ne naredijo prav veliko.
grin1.gif

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
shocked-1.gif

Sicer pa čestitke za pull-upe. Čeprav so bolj bogi, jih tipi njegovih dimenzij navadno ne naredijo prav veliko.
grin1.gif

Pa muscle upi mu tud kar dobr grejo,

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Citat:
Uporabnik Thazz pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
shocked-1.gif

grin1.gif

Pa muscle upi mu tud kar dobr grejo,

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/R_BqSK4RMlo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
to zato ker dela pod elektrovodom, pa še s chemetraili ga filajo
shocked-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.496
1.647
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Na tvojem mestu ne bi tekel drugje kot na travi Ljudskega vrta. Če si tako hitro gleženj zviješ, verjetno veš, da trava zelo dobro skrije kakšne luknje v terenu.
Prepričan sem, da bi ti tek po travi stadiona Stožice pomagal 100%. Trava na stadionu Ljudski vrt je po odstopu Zahoviča povsem uničena......
priden.gif

Nazadnje uredil moderator: