gledanje programa za nazaj

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
torej zanima me kak je s tem gledanjem programa oziroma neke oddaje za nazaj, se pravi da je že bla na sporedu in jo želiš pogledat za nazaj....je to odvisno od TV-ja da ma nek harddisk al od ponudnika storitev....lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
od ponudnika storitev in če si na storitev naročen, ponavadi se to posebi plača. pa določeni programi (pop tv...) niso na voljo;)

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
ok kolko sem gledal sem tudi sam ugotovil da je to odvisno od ponudnika.....a to pri vseh ponudnikih niso na voljo isti programi kot npr. poptv...so znani tudi drugi programi ki niso na voljo?......tv sicer ima usb vhod kamor lahko priklopiš usb itd, in snemaš program, a v tem primeru se ne da gledat drugega programa....

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
A ni pro plus nekaj tozil siol ker je le ta omogoca gledanje za nazaj preko njihovega boxa ?
Mislim da je ravno zaradi tega sedaj njihove programe na siolu nemogoce gledat za nazaj....

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.315
9.523
113
EU
POPovci niso šli v korak s časom in so prepovedali funkcijo "glej zamujeno". AMIS to omogoča naprej s funcijo "posnami oddajo", samo pri POPu.
Ostali imajo še gledanje zamujenega, kar je boljša funkcija.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.753
800
113
toti Maribor
Mi govorimo o DVB-C in ne o DVB-T
frown-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz imam amis najraje gledam oddaje za nazaj ker lahko vse reklame in uvodne spice preskocis
smile-1.gif
tudi ce vem da je kaksna oddaja ob doloceni uri raje prej 5 minut kaj naredim in gledam potem z zamikom lepo prevrtis reklame in ujames konec na koncu hehe

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
aha, kaj ne ponujajo vsi ponudniki tega al kak....no zaenkrat je še tv na telemachu...bom videl kako bo v bodoče ...mogoče se bo kaj spremenilo.....kaj tole z linka je anatena al kaj