Glasovanje za FOTOGRAFA leta, 1. krog

Predlagani uporabniki

• Skupaj glasov
    78
  • Glasovanje je zaprto .

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.905
715
113
Evo, pa smo dočakali tudi samo anketo.

3.12 - 10.12: Zberejo se kandidature
11.12 - 17.12: Glasovanje na podlagi vseh prispelih kandidatur. Lahko glasuješ za 3 kandidate. Naprej se uvrsti prvih 8.
18.12 - 23.12: Glasovanje za finale. Lahko glasuješ za 2 kandidata. Naprej se uvrstita prva 2.
24.12 - 30.12: FINALE - glasovanje za vašega zmagovalca!
31.12. Razglasitev zmagovalcev!

Zmagovalec dobi titulo FOTOGRAF 08 oz. FOTOGRAFINJA 08 , v primeru da imamo zmagovalko. To titulo mora nosit do izteka naslednjega leta, nato jo lahko po želji vrne.

Glasujete lahko za tri (3) kandidate.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Huggy_Bear
cheer.gif

Mlad, zagnan in uspešen
aplauz.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Jaz sem seveda glasoval za Dizzy-ja ker dela res v nulo fotke, da uporabne komentarje in pa pomagal mi je spodbudit tudi druge da ste začeli limat fotke
smile-1.gif

In pa uporabniku stieber

cheer.gif

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.699
240
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mi je bilo malo težko razdelit glasove, ker vsi, ki ste v "boju", si ga zaslužite, a vseeno:

VitoC: dobro dela poba, s Huggyjem nama je pomagal zagnat slikovni del tega dela foruma
grin1.gif

Huggy: enostavno, mlad in perspektiven, zasluži si še dodatno spodbudo

Mlinar: objavlja zelo zelo malo, ampak, ko objavi, skoraj s stola padem!!
zmaga.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Huggy in Dizzy, ostali ne objavljajo(mo) tako veliko da bi bil bolj razpoznaven
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Saj ni treba, da objavljaš, važno, da si ugotovil, da je ustrezna oprema zelo pomemben faktor fotografije. Sem pa v sredo v Tivoliju videl celo enega s pentaxom, še vedno se nisem pobral od šoka.
grin1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
No pod objavljanjem nisem mislil le na fotke pač pa tudi na same prispevke.
tongue-1.gif

p.s.: ja no nekateri tudi s pentaxom pri športu oz. dvoranskih zadevah vstrajajo. Še bolj bi bil pomojem šokiran če bi njegove fotke videl
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.699
240
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Stiber, verjel al pa ne - včeraj je en izmed fotografov, pa je menda kar dober fotograf in precej cenjen (Ocepek) malo sprobal mojo Sigmo - prvo kar je rekel - pa saj je hitra ko Canon, ostra je tudi, dobro se zalma ... kaj še hočeš!? no, hitro sem mu povedal, kaj še - vodotesnost ...
tongue-1.gif

je pa res, da je Sigma še daleč od Nikkor kvalitete slike, to pa ...

drugače pa tvoje teženje bi lahko bilo tudi zdrava konkurenca.

za Pentax se pa strinjam ... enkrat sem eni deklini hotel nekaj pomagat, pa je tako počasi ostril ... mlel, ne ostril ...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ma saj ni počasna, ostra je zelo (vsaj primerek, kis em ga testiral), ampak ko sem doma pogledal fotke me je zaradi CA zvilo in sem takoj nabavil nikonov objektiv. Sigurno pa sigma (imam doma še en sigma širokokoten zoom, ker me pač ne izuči) 70-200 upraviči svojo ceno.