Glasna budilka

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Aja to misliš. Hm, ja bi me že zbudilo :D problem je v tem da verjetno ta zvočnik šumi ko je priklopljen na telefon in naglas. Ali pač?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mene zbudi telefon, imam pa problem, da sem tolk mutav, da ne morem razmišljat al bom dal snooz al off:) Tko dam vedno off, ker mi je lažje:) Imam pa zato nastavljene 2-3 budilke, tretja je ponavadi online radio (tunein app) in glasnost na full.
Prva budilka je stopnjevanje glasnosti in ena prijetna melodija, to včasih res preslišim oz vrjetno sem tolk mutav, da ne vem, da je kaj blo.
Druga je že nek nadležen zvok, to pol že vem, da gre zares:)
Ko pa radio začne, je pa že "ustaj vojsko"
smile-1.gif
)
Največ pa mi pomaga to, da se mi nočna lučka sama prižge!! Imam nastavljeno, da se 1min pred prvo budilko prižge, svetloba je usmirjena drugam, tko da ni presvetlo. Se je že zgodilo, da sem prvi dve budilki ugasnil in se zbudil pol ure kasneje zaradi prižgane luči:)

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.960
113
najrajš na babi
Jest mam neko grundig radio budilko. Če nastaviš na zvonec in ne na radijski signal, tisti hudič tako nagravžno piska, da se moreš zbudit.

tagelind

Pripravnik
2. sep 2007
228
0
16
Naj te nekdo par dni zbuja z elektrošokom.. čez par dni ti bo biološka ura že sama povedala kdaj je treba vstati :D

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
SONIC BOMB

Jaz imam to budilko. Imam tudi težave da se zbudim, no s tole se sigurno ne zaspiš. Tisti vibra plošček pod vzglavnik in piskajoči alarm zbudita garant. Je pa kr malo šok če ravno globoko spiš.