Glasba za ozadje v video clipu

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
pa kakšna enigma al pa enya ne bi bilo slaba... sploh če je lepa pokrajina spodaj!

prilimaj link, ko bo video narejen!

obljuba dela dolg(ega). Na koncu sem vseeno naredil kar v Windows Movie Makerju, se mi ne ljubi delat z Adobe Premiere in učit kako se kaj dela.

@DJ_Beat: kar se pa tiče avtorskih pravic pesmi v ozadju mi je Youtube res zatežil in mi utišal filmček, sam sem na netu našel navodila kako se legalno rešim tega problema (v Youtubu začneš "dispute" in napišeš par pravnih vrstic s katerimi obrazložiš, da pesem ni tvoja in bla bla bla....)

pa ne bit preveč kritični, sem se šele prvič spravil nekaj malega "zmontirat"

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-376
113
ej, smo že dost slabših videli!

čist solidno izdelan video za nas - amaterje...!

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
O super. Nisem vedel, da obstaja ta fora. Niti se nisem nikoli poglabljal.
smile-1.gif

Kar se filmcka tice. Za prvic je ok. Mogoce edino ne delaj toliko "svenkov". Ko recimo naredis levega, ustavi snemanje in prestavi na drug kader. Ne begaj levo in desno, kot da delas vremensko panoramo
grin1.gif

Pa kar pogumno v Premiera (oz kaj sposobnejsega od WMM)
cool-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Kar se filmcka tice. Za prvic je ok. Mogoce edino ne delaj toliko "svenkov". Ko recimo naredis levega, ustavi snemanje in prestavi na drug kader. Ne begaj levo in desno, kot da delas vremensko panoramo
grin1.gif
)...

Sicer ne vem o kakšnem svenkanju to govoriš?
Jst nisem snemal, sem letal tako, da na snemanje nisem imel kaj dosti vpliva. Prijatelj je snemal z mojim fotkičem (in na začetku tudi s svojim-kar se tudi vidi v razliki kvalitete med prvimi posnetki in zadnjimi posnetki pristajanja).
Glede dolgega pristajanja pa sem tut jaz naknadno ugotovil da se res mal preveč vleče... bom naslednjič izboljšal to.

Hvala za kritike, enkrat ko bom mel več časa se bom res spravil na Premiere. Kaj pa Pinnacle?

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Svenk... obrat levo oz desno. Zasuk.. Ne vem, kako naj razlozim. V mojem poklicu vemo, kaj to pomeni, za laika je pa tezko razlagati
frown-1.gif

S Pinnaclom nimam ravno dobrih izkusenj. Pred leti sem uporabljal njihovo "profi" kartico za zajem videa skuppaj s Premierom. Za stos sem nalozil Pinnacla, da sem sploh videl kako pa kaj.. No, sesul sem ga v petih minutah, ko sem hotel zajemati
uf-1.gif
Ne vem, poskusi, pa bos videl. Sam sem najbolj navajen na Premiera in Final Cut Pro.

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Hvala za kritike, enkrat ko bom mel več časa se bom res spravil na Premiere. Kaj pa Pinnacle?

Jaz ti svetujem ali Adobe Pemiere, ali pa Sony Vegas Pro, katerega tudi sam uporabljam za razne hobby filmčke. Pri Pinnacle-u je "problem" to, da ga hitro prerasteš, vsaj tako sem bral, nisem ga pa nikoli uporabljal.

Imaš pa tako za Adobe, kot za Vegas veliko turtorialov po netu, tako da... go for it
smile-1.gif