Gladovno stavkajoči

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Mene pa zanima kaj se dogaja s pojočim majorjem in mislim, da sta bila še dva zraven. Troha je kakor vem pred kakšnim mesecem imel napisano, da stavka cca. 70 dni, poleg njega se je vkampirala neka ženska, ki je stavkala okoli 40 dni, če se ne motim. Sredi avgusta pa se ji je pridružil njen mož, ki se je odločil za ekstremno obliko protesta in je zatrjeval, da ne bo pil niti vode in da bo pač umrl, če ne dosežeta svojega (za njega sem videl nek članek konec avgusta, da stavka že 8 dni, če se ne motim). Torej zanima me, ali so obupali ali so vsi medicinski fenomeni, ki bodo dokazali, da sploh ne potrebujemo hrane in vode za preživetje? Ali pa so morda že vsi pomrli, samo nam mediji prikrivajo resnico?
confused-1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Aha, ok Troha je potem po 103 dneh prekinil stavko. Kaj pa tisti dec, ki ni pil niti vode?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.149
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Troha se je vdal in je zdaj na sokcih. http://www.gibanje-ops.com/

Nekdo bo nekoc napisal doktorat na temo "Mozgani psihicnega bolnika in vpliv samougrabitve in gladovne stavke na njih".

smile-1.gif

Narobe!

Je dohtar ugotovil da, citiram:
Citat:

Sporočamo veselo novico, da se je gospod Troha po 61 dneh gladovne stavke samo s pitjem vode in 42 dni s pitjem sokov, kar je skupaj 103 dni, odločil (po posvetovanju z zdravnikom) za prekinitev te oblike protestad, ker podhranjenost in posledično pomanjkanje potrebnih vitaminov in mineralov močno načenja njegovo zdravje, ki lahko pusti trajne posledice. Najbolj se to kaže v mravljinčastih nogah, ki so tudi mrzle od kolen navzdol, ter vse slabši prehranjenosti možgan, kar lahko povzroči okvare, ki so nepopravljive, in zaradi katerih bi bilo lahko okrnjeno njegovo dobro razmišljanje. Gre za pomanjkanje vitamina D12, ki ga ni v sokovih, in drugih potrebnih snovi, ki jih sokovi ne vsebujejo

Dohar je verjetno dr. Troha Himself saj noben dohar nebi napisal da bi bilo okrnjeno "dobro razmišljanje" ali pa?!
rolleyes-1.gif

Pomankanje vitamina D12 je pa jasno vidno že sedaj, meni recimo tudi pogosto primankuje vitamin B234 ampak glej ne moreš vsega imet!
ne-ne-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.161
4.149
113
B12, D123, C45 sej je vseeno!
hysterical-1.gif

Aja da smo si na jasnem, pomankanje vitamina B12 je res lahko problematično ampak na dolgi rok, 3 mesece brez ne pušča hujših posledic.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Iz Siol.net: Na vprašanje do kdaj bodo z gladovno stavko vztrajali na svojih zahtevah, vsi v en glas zatrdijo, da dokler se ne bodo izpolnile, tudi če jih pustijo umreti pred vladno stavbo.