Gigaset na analogno linijo?

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
Torej doma imam nekaj Gigaset brezžičnih telefonov še od časa ISDN, centralo, nt2ab,...en kup robe in teh boxov.
Kako bi lahko priklopil te brezžične slušalke na klasično analogno linijo?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Rabi en analogen DECT telefon kamor potem priklopiš ISDN DECT slušalke. To preverjeno dela, saj sem imel doma tako, dokler nisem ukinil klasične linije (ker so samo še anketarji klicali).

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
kak je to analogen DECT telefon?
Imam pa tudi siemens gigaset kao neka centrala al kaj je že to?! Sem čist pozabu.

tkole nekak izgleda:
Isdn-telefon-Siemens-Gigaset-sx-305_5475a689a328f.jpg

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.082
4.060
113
A pa imaš analogno linjo ali "analogno" .. ker za voip dobiš pretvornike v ISDN, tako da lahko normalno rabiš centralo. Moraš pa skonfigurirat modem da deluje telefonija na voip in ne fejk preko analogne linije.

Tile DECT ISDN telefoni se ponavadi ne povežejo nikamor drugam razen na svojo centralo, mogoče na kakšne profi siemens centrale. Veliko sreče s povezovanjem na klasične analogne centrale.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik Dare1 pravi:
Gigaset S1 ročke lahko povežeš z DECT analogno postajo nap. http://www.gigaset.com/hq_en/gigaset-a230-green , seveda je jasno, da določene funkcije ne bodo delale na S1, ker ni priklopljena na ISDN.

Točno tako. Jaz sem imel dva Gigaset telefona, enaga z analognim priklopom in drugega z digitalnim priklopom, vsakega z svojo polnilno postajo, ki je hkrati služila kot oddajnik. Vklopiš analognega v analogno linijo in elektriko, vklopiš digitalnega samo v elektriko, greš v meni in izbereš da se poveže v "base 1" in ne "base 2", kot se hoče sam in zadeva dela. Telefona se lahko tudi kličeta med sabo kot interne številke.

Probal sem tudi zadevo od ene druge znamke (mislim da Philips) in je delalo, torej telefon se je povezal na bazo od Gigaset aparata. Važno je samo da je DECT.

Dela tudi caller ID, če je vklopljen na analogni liniji.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.391
5.673
113
aja še to. Ni nujno da je analogna baza od siemensa. Važno je samo da je DECT.
Sem imel doma povezano na panasonic. in je delalo bp.