V teh dvoranah smo imeli že pred 15. leti celodnevne seminarje.Nekaj se je govorilo o kongresnih dvoranah itd....
V teh dvoranah smo imeli že pred 15. leti celodnevne seminarje.Nekaj se je govorilo o kongresnih dvoranah itd....
Kripto? OnlyFans? Športniki? Zlata mladina VIP staršev?Kupci novogradenj v Ljubljani: najstnika odštela več kot milijon evrov
Analizirali smo kupce stanovanj v devetih novogradnjah v Ljubljani. Najmlajši kupec ima 17 let, najstarejši pa 87. Manj kot polovica kupcev je za nakup stanovanja najela kredit. Največ so v nove nepremičnine investirali ljudje, stari med 40 in 50 let.siol.net
Po moje da kar zadnje.Kripto? OnlyFans? Športniki? Zlata mladina VIP staršev?
Nic ne pada, hkrati pa se tudi nic ne proda. Ce si bil 16. v vrsti za ogled in da 15 kupcev pred tabo ni kupilo, potem.....mora biti res nekaj kar ti mocno ustreza da bos ravno ti kupil.V mb se kr nic kaj ne pada. Klical zadnjic za eno bajto v Kosakih za 520k kmalu po tem, ko je oglas prisel gor, sem bil ze šestnajsti v vrsti za ogled.
Drugje pa opazam, da so spustili cene, ampak jih ze nazaj dvigajo.
In kaj s tem narobe, ce kupis flet za studenta v kraju, kjer studira? Je pac nalozba, kaj pa drugega.Po moje da kar zadnje
Po moje da kar zadnje.
Da bi imeli najstniki mio lastnega zaslužka. Pa ceprav s kripto OF in sportniki..... Ne verjamem.
Starsi so pac nasli obvod v primeru obdavcenja druge nepremičnine.
Ali pa bo sine sel studirat v Lj, pa da ne bo najemnik, ali celo v studentu med drhaljo, mu bomo kupili flat za pol mio.
Šestnajsti sem se narocil za ogled, ti so potekali en drugi dan. Lastnik z vsemi naredi oglede in kdo da najvec dobi zadevo. Oglas je dal prodajalec kar dol zaradi navala.Nic ne pada, hkrati pa se tudi nic ne proda. Ce si bil 16. v vrsti za ogled in da 15 kupcev pred tabo ni kupilo, potem.....mora biti res nekaj kar ti mocno ustreza da bos ravno ti kupil.
Nič, hocem samo povedat da najstnik se ni zasluzil pol mio.In kaj s tem narobe, ce kupis flet za studenta v kraju, kjer studira? Je pac nalozba, kaj pa drugega.
Jah,.pri meni se je foter z mojim G1 okol vozil ko sem bil star 18 let. Foter ni vedel da bom/ sem kupil avto.Zakaj pa rabi zaslužit?
Eni se na očkov denar okrog z osmaki furajo in se jim ni treba sekirat za 700kWh .
Samo ne se preveč žret.
Ne sam to, tudi stanovanje (nabavljen ravno zaradi tega) ima na uporabo v kraju študija, ki bo po zaključku šel na trg, ker jaz sigurno ne bom več stanoval v MB.Zakaj pa rabi zaslužit?
Eni se na očkov denar okrog z osmaki furajo in se jim ni treba sekirat za 700kWh .
Samo ne se preveč žret.