gentlemenstvo

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
grisbi in bzz bzz sta "krivi" za nastanek te teme. tako da če bo treba koga pretepst, veste kje se oglasit
grin1.gif

ok zdej pa resno. koliko tipov na forumu, upa priznat da je sodeč po svojem obnašanju, že pozabil kaj je to gantleman?
pač, ko grem iz faxa, ali pa kjerkoli drugje, je vedno manj takih moških gest. npr gremo na avtobus, vsi se rinejo, nihče pa ne pusti niti ene ženske naprej... npr meni se nikoli ne mudi toliko, da ne bi mogu spustit vsaj par žensk pred sabo. predno se kdo oglasi zakaj ne spustim vseh, dovolj bi bilo če bi vsak samo par žensk spustil.
wink-1.gif

je pa to samo ena izmed stvari ki jih lahko moški naredi, da ženski malo polepša dan.
zmaga.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Predvsem s tem ne smeš biti vsiljiv niti ne smeš pričakovati protiusluge za to.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Ženska emancipacija - enakopravnost s kosmatimi osebki tega planeta. Glede na to, da od nas zahtevajo, da nosimo roza srajce, bunde s kapucami, ki imajo gor prišito crknjeno lisico in, da ga ne dajo v usta če niso jajca obrita, se mi zdi tvoje vprašanje povsem neupravičeno.

Glede na razvoj omenjene človeške vrste bo v kraktem za pričkovati izumtrje izraza "gentleman" in bo začel prednjačiti izraz "gentlewoman".

Štromči je dedc stare sorte, ki meni, da se sramne dlake dajo uporabiti namestno zobne nitke, da so dedci s kosmatimi kapucami patetični (roza srajco namenoma izpustim) in, da smo dedci - dedci. Torej pred dobrim zexom je v repertoarju tudi odpiranje vrat.
cool-1.gif

Živel moški rod!
cheer.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ja jaz sem tudi tega mnenja, da je treba izkazat puncam spoštovanje na tak in ovak način! Ampak, seveda samo tistim, ki si tega zaslužijo!
smile-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Meni ne pašejo srednjeveške geste v 21. stoletje. Dajejo filing, da moški kaj pričakuje v zameno.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Meni je pa to, da moški pozna nek bonton samo plus, recimo da ve, da hodi ženska na njegovi desni, da on prvi vstopi v lokal in drugi izstopi, in še par takih malenkosti...to so stvari, ki jih opazim,...mi je pa hecno, da mi hoče pridržat stol, ko se vsedem, ali pa da bi mi šel vrata odpret, da izstopim iz avta,
confused-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Ja jaz sem tudi tega mnenja, da je treba izkazat puncam spoštovanje na tak in ovak način! Ampak, seveda samo tistim, ki si tega zaslužijo!
smile-1.gif
tako je..hm to je dvolično, ko je omenila kdosem jaz..če sem v kao no prosim v navadni družbi, mi odpiranje vrat lokala, ma avta ni problem..brez zahteve po kakšnih uslugah, bog ne daj..če si pa v enem ambientu, v kakšnih toplicah z njo, ki jo imaš kao "rad", je pa druga pesem...razvajanje, pritiskanje cifre dvigala, držanje brisače,...njamiii hehe
smile-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
smile-1.gif
tako je..hm to je dvolično, ko je omenila kdosem jaz..če sem v kao no prosim v navadni družbi, mi odpiranje vrat lokala, ma avta ni problem..brez zahteve po kakšnih uslugah, bog ne daj..če si pa v enem ambientu, v kakšnih toplicah z njo, ki jo imaš kao "rad", je pa druga pesem...razvajanje, pritiskanje cifre dvigala, držanje brisače,...njamiii hehe
smile-1.gif

that's right!!

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
kar dobim, to dam. sicer pa VL gentlemanstvo ni ravno možno, česer ti očitno nisi vedu
confused-1.gif

še kej?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Včasih paše, da moški malce gentlemana špilajo, če pa bi vsak dan, bi pa že malo hecno izpadlo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
če je en prjazn do mene, bom tut jz do njega. če me en podjebava, ga bom jz nazaj.

kaj od tega ne razumeš?

sicr pa tema ni o men, ampak o gentlemanstvu.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
grisbi in bzz bzz sta "krivi" za nastanek te teme. tako da če bo treba koga pretepst, veste kje se oglasit
grin1.gif

ok zdej pa resno. koliko tipov na forumu, upa priznat da je sodeč po svojem obnašanju, že pozabil kaj je to gantleman?
pač, ko grem iz faxa, ali pa kjerkoli drugje, je vedno manj takih moških gest. npr gremo na avtobus, vsi se rinejo, nihče pa ne pusti niti ene ženske naprej... npr meni se nikoli ne mudi toliko, da ne bi mogu spustit vsaj par žensk pred sabo. predno se kdo oglasi zakaj ne spustim vseh, dovolj bi bilo če bi vsak samo par žensk spustil.
wink-1.gif

je pa to samo ena izmed stvari ki jih lahko moški naredi, da ženski malo polepša dan.
zmaga.gif

In kaj je sploh namen te teme. Si se sam hotu mal pohvalt kok si prjazn dečko in kok s(m)o vsi ostali bedni?

pepy

Pripravnik
3. jan 2008
91
0
6
GANTLMAN je res lepo biti,olika je olika,se strinjam z vami,mora pa biti olika na drugi strani.Lajdis vse prevečkkrat to izkoriščajo.Celo dobro obvladajo te stvari,torej gospe pamet v roke.

zlatorog87

Pripravnik
14. jan 2008
177
1
18
na Seniku
jaz sem šel z diklino na pijačo in sem ji "gentelmensko" odprl vrata, da je ona vstopila prva, potem pa njena kolegica pribije, zdaj pa vidimo kdo je gazda
hysterical-1.gif