GenialSIS - Symbian Signing

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik matejdro pravi:
a mi lahko kdo pove, če imam cer datoteko lahko signam še kakšno drugo aplikacijo, razen to, čemu je bila namenjena?

Certifikat ni omejen na aplikacijo, temvec na IMEI telefona. Po moje je tudi prevelika kolicina zahtev za certifikate pripomogla k blokadi. Nekateri uporabniki so pac za vsako aplikacijo zahtevali nov certifikat, tako so po moje toliko prej posumili na zlorabe.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
kaj rabiš podpisat aplikacijo al ne?
Trenutno je to edini način.....

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Pa še ta način ne deluje, če ima sis aplikacija zaščiten UID:

Ko sem poskušal podpisati neko skrekano aplikacijo, sem dobil naslednji odgovor:

FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x20001978 )

Potem sem pa še prebral navodila oz. napotke in tam našel naslednjo postavko:

Note that Open Signed Online currently does not allow you to sign a SIS that is "owned" by someone else and hasn't been enabled for Open Signing; i.e. if a SIS uses a UID from the "Protected Range", the email address you use for Open Signed Online MUST match the email address of the account which owns/created the UID.

Krtek

Zelenc'
4. okt 2007
4
0
1
Ja sem probal ampak mi zmeraj butne ven tisto napako ki jo je napisal že
Mikrohard.

Kaj lahko sploh še naredim.

Kako je pa z smartmovijem ali je treba tudi podpisat, ker meni ne dela. zmeraj napiše da je potekel certifikat ali pa da je certifikat neveljaven.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hudica, iscem progi, da mie prekine vezo, ko zaprem slider. Pa ni nikjer podpisan, podpisati se ga pa ne da. Zakaj sama Nokia ne rukne ven takega progija, ffs..

Tecumseh

Zelenc'
4. feb 2008
24
0
1
Včeraj sem uspešno spremenil konfiguracijo telefona in naložil program z katerim lahko podpišem aplikacije za svoj telefon. Podpisal sem 5 aplikacij (Bit-Side.PanoMan.v3.0.457.S60v3; Nokmote_beta1; rotateMe_2_0; ShakeSMS.V1.01; LandscapePro_2_0) in vse delajo odlično. Danes bom še malo stestiral in ko bom imel čas naredil tutorial (če bo administracija dovolila), tako da bodo še ostali lahko uporabili ta način za podpisovanje aplikacij in iger.

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ti kar
smile-1.gif

Podobne teme