GenialSIS - Symbian Signing

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
S tem programom, ki ga lahko dobite tukaj http://www.socci.eu/GenialSiS.html porabite 30 sekund za podpisovanje aplikacij. Vse kar rabite je GenialSIS in pa seveda account na Symbian Signed.
Program je v italijanskem jeziku vendar je tako enostaven, da znanje italijanščine ni potrebno. Če pa imate težave, lahko vprašate in napišem quick tutorial.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
smile-1.gif

*download programa iz prej navedene strani, pustiš vse v mapi GenialSIS

*zaženi GenialSIS.exe

*prvi jeziček sprašuje po IMEI, ga vpišeš in klikneš "Genera key e csr"(v mapci ti je sedaj naredilo key in csr tvojega IMEI-a)

*pod drugi jeziček vpišeš username in password katerega uporabljaš za symbian signed (odprlo se ti bo okence in te opozorilo da izberi file "genialcert.csr" in nato se ti prikaže varnostno okence, vpišeš črke št. in daš conferma.Odpre se ti okence kjer te je opozorilo da je certifikat narejen. Nato ti da možnost da shraniš .cer file. Shrani ga v isto mapo (GenialSIS).

*pod tretji jeziček pustiš obkljukano kot je in klikni na gumbek "Apri"; naložiš .sis oz .sisx file iz računalnika in klikneš spodaj na "certifica"

To je to; 30 sekund dela.....

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Verzija 0.6 je na voljo, ki še bolj poenostavi podpisovanje aplikacij......inštalirate jo lahko kar v menu, ki se vam prikaže, ko kliknete desni miškin gumbek. Prevedena je tudi v angleški jezik....

blazzzzz

Pripravnik
18. avg 2007
107
0
16
što
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:

...izberi file "genialcert.csr" in nato se ti prikaže varnostno okence, vpišeš črke št. in daš conferma

ko izberem genialcert.csr mi napiše s katerim programom naj odprem???

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Potegni 0.6 verzijo, ki je v angleškem jeziku....ko se prijaviš na symbian signed (preko GenialSIS-a) te vpraša, da izbereš genialcert.csr, ki se nahaja v mapi GenialSIS

Tecumseh

Zelenc'
4. feb 2008
24
0
1
Meni napiše da sem presegel število certifikatov ki jih lahko naredim v 24 urah, čeprav nisem še nikoli podpisal nobene aplikacije. Koliko aplikacij lahko podpišeš v roku 24 ur?

alYO

Zelenc'
9. avg 2007
21
0
1
symbiansigned stran (oz. servis) ne deluje....in se ne ve, kdaj bo (ce sploh bo) deloval....

A

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Hvala visji sili, da sem si naredil certifikat kaksen teden prej ... Pa se za 3 leta je :D

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Če bi prebral temo, bi videl, da trenutno to pač ni možno. Ko želiš narediti certifikat, ti vrne naslednjo napako:

Your request has failed. Reason:
- Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY. (during GMT office hours)
- ONLY if you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
- Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID. Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates or use Open Signed Offline.
- Open Signed Online and Offline for users without a Publisher ID will NOT be available temporarily, an update will be provided during Week beginning 25th Feb
- If you have recently obtained a Publisher ID and are unable to create a Developer Certificate using Open Signed Offline please request support through the Symbian Signed forum on the Symbian Developer Network

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Če uporablja kakšen specifičen program in ni signan, potem rabiš certifikat, da ga lahko signaš in inštaliraš!

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
a mi lahko kdo pove, če imam cer datoteko lahko signam še kakšno drugo aplikacijo, razen to, čemu je bila namenjena?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Mark pravi:
Če uporablja kakšen specifičen program in ni signan, potem rabiš certifikat, da ga lahko signaš in inštaliraš!

Točno! Fontroute je tak. Drugih pa niti ne poznam. Če kdo ve za katerega drugega pa mi tudi lahko sporoči
smile-1.gif

Podobne teme