Generali zavarovanja

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Mislim, da imamo vsaj enega uporabnika, ki je agent pri Generaliju, pa me zanima, če pri sklepanju avtomobilskega zavarovanja uporabljate agenti isti program za izračun zavarovanja, kot je na voljo na web straneh?
Ter še: kako ste po novem plačani: od števila sklenjenih pogodb ali od vsote, ki jo prinesejo pogodbe?

Hvala za info in lp.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Aplikacija na web straneh je namenjena strankam. Zastopniki uporabljamo drug program.
Plačani? Provizija glede na pobrano premijo + različne vrste stimulacije glede na novo kritje, rast portfelja in uspešnost obnavljanja polic.

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Hm, torej če je aplikacija na web strani namenjena strankam, ki lahko na koncu tudi preko te iste aplikacije zavarovanje sklenejo in plačajo, bi torej morala biti cifra višine zavarovanja približno enaka: torej web izračun = izračunu agenta, mar ne?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Čez web bi moralo biti ceneje, ker odpadejo vsi stroški, ki jih je zgoraj naštel pbutec.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Tako bo to, ja.

Jaz sem zastopnik Generali, ZM, Tilia in Vzajemna.

Za dobre stranke lahko damo popust. In to kar konkreten.
smile-1.gif

LP.

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Cena nikakor ne more biti enaka na spletu in Ezpju. Če se ne motim lahko agent vnese variabilca, petrol popust, kupon popust, itd...
Kar na spletu ne moreš. Da ne omenjam še easy trikov za "zbijanje premije". Na drugi strani pa imaš laičnega uporabnika, ki lahko interpretira kaj po svoje.

Sicer nisem več toliko na tekočem kar se Generalija tiče, vem pa da je bilo dosti debate okrog g24 zavarovanja, kjer je cena bila občutno bolj ugodna, kritje nekoliko manj
smile-1.gif

Bom pa vesel, če me kdo popravi, vkolikor sem ga biksnil kje.