Tomsonman ali imaš ti kake boljše odnose z DHgate? Namreč Xiaomi 15T pro, kupljen decembra je očitno začel izgubljat signal oz. povezavo. Namreč že kak mesec mi ljudje naknadno javljajo, da sem bil nedosegljiv po več ur, čeprav sem ves čas v mestu s polnim signalom in tudi jaz opravljam klice ven. Dal sem reklamacijo na Telemach, kjer so ugotovili, da sem res bil parkrat nedosegljiv in nimajo odgovora zakaj. Preventivno sem menjal SIM kartico, izklopil 5G in Voltel, pa ni nič boljše. AI pravi, da imajo prve serije možno napako, da se ne osvežujejo redno povezave z baznimi postajami al nekaj takega.
Kakorkoli, reklamiral sem prodajalcu mi_fans_store in dobivam mlade. Najprej dva dni ni bilo nobenega odziva (OK je bil vikend), potem mi pravijo naj jim pošljem EMEI št. in video napake. Pošljem EMEI in vprašam kak video hočejo, če se ne da tega posnet in potem spet en dan nič, pa odgovor naj jim pošljem video.
Lahko kako pomagaš?
Kakorkoli, reklamiral sem prodajalcu mi_fans_store in dobivam mlade. Najprej dva dni ni bilo nobenega odziva (OK je bil vikend), potem mi pravijo naj jim pošljem EMEI št. in video napake. Pošljem EMEI in vprašam kak video hočejo, če se ne da tega posnet in potem spet en dan nič, pa odgovor naj jim pošljem video.
Lahko kako pomagaš?