Tomsonman ali ima X99 MAX Plus 4/64GB Android 9.0 TV Box HOTSPOT oziroma a se lahko šera WI-FI...če ja kakšna je hitrost?
Tali WI-FI od operaterja je počasen
Tali WI-FI od operaterja je počasen
A na klinčev virus pa nisi pomislil, da ne gredo pošiljke naprej zaradi tega, ker nihče noče voziti iz Kitajske.Saj so kar biseri tile na Gearbestu... Zavajanje jim ni nič tuje.
Naročilo z 19.01. še ni šlo naprej ,po povpraševanju pa se mi opravičujejo in pojasnijo da bo treba počakat še cca 14 dni za odpošiljanje !!
Seveda če se strinjaš. Ja kaj pa hočeš sedaj ko je že toliko časa preteklo.
Počasi bo kar za razmisliti kaj bo še smiselno naročiti , kaj bo pa bolje dati par evrov več v evropi..
Drugo naročilo ,sem kupil uro Alfawise Watch 6 . Saj ura je načeloma čist ok. Samo ko pride do težave pa ugotoviš da praktično
ne obstaja nič podpore in ti dajejo same neke glupe odgovore.
Uri enostavno manjka polna funkcionalnost. Na uri ne moreš pobrisati sporočil ,smsov... E nostavno nima opcije izbrisa.
In potem po parih dopisih ti dajo odgovor na gearbestu ,da je najbolje da delaš factory reset...haha saj ne veš ali resno mislijo ali so res glupi. Ko boš želel izbrisati sms , boš delal factory reset..Svašta... In še kar se ne morejo odločit kako rešiti zadevo.
Moje prvo vprašanje pa ni bilo nič drugega ,kot če je možno dobiti kje firmware , da bi ponovno naložil ,in videl ali napaka ostaja ali izgine. No tu sem videl da praktično za alfawise podpore ni. ! To je kar nek njihov ? brand a realno brez podpore.
lp
Pa kak virus..19.01 je bilo naročeno in predvidena odprema nekje 2-3 dni. Iz banggoda sem naročil nekaj par dni kasneje ,pa je včeraj že prispelo ,toliko za primerjavo.A na klinčev virus pa nisi pomislil, da ne gredo pošiljke naprej zaradi tega, ker nihče noče voziti iz Kitajske.
Tomsonman : iščem kodo za MI 9 lite Global 6/128. Se da kaj urediti? Kakšna bi lahko bila alternativa? Hvala!
Ne drži..Res pa je ,da gearbest je prvak v zavlačevanju in mutenju..Bi že zdavnaj odstopil od nakupa, je pa res ,da trenutnega artikla ni nikjer drugje blizu cene od gb.( Mecool km9 pro). Iz banggooda dobil danes paket naročen 18.01.!! Pa ni prvič da je tako očitno.Kitajci so doživeli popoln logistični zlom že novembra, tale virus je samo še dodaten razlog, da se jih v prihodnje pusti pri miru. Razen za popolnoma nekritične stvari.
Jaz čakam paket od 12. decembra. Po trackingu sodeč je šel paket iz kitajske 25. januarija. Dvomim pa, da bo glede na nove razmere kdaj dejansko tudi prišel.
Super. Opisal si ključne lastnosti, zaradi katerih se je hčerka odločila za Mi 9 Lite. Počakam na nov kupon, ker je aktualni že porabljen in kliknem. Hvala za informacije.Tukaj preveri, so dnevno ažurirane vse opcije za vse Xiaomi modele telefonov:
- Xiaomi telefoni in najboljše cene ...
Alternativa pa Redmi Note 8 Pro ali Mi 9T. So vsi trije kar primerljivi, vsak med njimi imajo svoje prednosti in slabosti. Mi 9 modela npr. z AMOLED zaslonom, Note 8 Pro z LCD, a je le ta večji, Mi9Lite je najlažji, Note8Pro najtežji, Note8Pro z najzmogljivejšim procesorjem, Mi9 modela malo slabšim a še vedno odličnim za ceno, Mi9T nima SD kartice, je pa edini z motorizirano sprednjo kamero in brez zareze, Mi9 modela s senzorjem za prstne odtise pod zaslonom, oba 4000mAh baterijo medtem ko Note 8 Pro s še večjo, 4500mAh baterijo, potem pa stvar prioritet, želja, vsi si pa nekje 200-250€, z nobenim ne zgrešiš, se odločiš glede na tebi najpomembnejše lastnosti ...
Xiaomi Viomi V2 Pro Robotski sesalnik s kodo: D420E309265EB001 iz 356€ na 329€ (EU skladišče)
Roborock S6 LDS Robotski sesalnik s kodo: GBSTSDJS6 iz 512€ na 457€
360 S7 Robotski sesalnik s kodo: GB-360S7 iz 347€ na 343€
360 S6 Robotski sesalnik v FlashSale za 274€ (EU skladišče)
Roborock S50 Robotski sesalnik s kodo: FBROBOROCK iz 334€ na 328€
Alfawise V10 Max Robotski sesalnik s kodo: ALFAV10MAX iz 237€ na 201€
Oneplus 7T Global 8/256GB Pametni telefon s kodo: GBOP7TG8256 iz 503€ na 484€
OnePlus 7T Pro Global 8/256GB Blue Pametni telefon s kodo: GBOP7TPROJAN iz 602€ na 600€
Xiaomi Mi 9T Global 6/128GB Pametni telefon s kodo: GBMI9T802 iz 301€ na 252€
Alfawise C10 Pro CNC Laserski graver s kodo: GBMAY906 iz 201€ na 192€
Ortur Laser Master 15W Graver s kodo: GBORTUR15W iz 161€ na 151€
Xiaomi Redmi Note 8 Pro Global 6/64GB Blue Pametni telefon s kodo: GBNOTE8P8 iz 247€ na 195€
Xiaomi Mi Band 4 Black Pametna zapestnica s kodo: GBBAND4MI iz 30€ na 26€
Teclast F6 Plus 13.3" prenosnik s kodo: GBGUIDESTEF6P iz 301€ na 288€
Asus ROG Phone 2 Global 8/128GB Black Pametni telefon s kodo: GBMPROG2 iz 484€ na 475€
Xiaomi Mijia Laserski projektor v FlashSale za 1592€ (EU skladišče)
Xiaomi Mijia 1S LDS Robotski sesalnik v FlashSale za 273€
Ulefone Armor 7 Global 8/128GB Pametni telefon v FlashSale za 329€
Xiaomi Mijia Laserski projektor v FlashSale za 1079€
Amazfit GTR Lite 47mm Pametna ura v FlashSale za 100€
Alfawise U20 Large Scale 2.8" 3D Printer s kodo: GBUSU20 iz 256€ na 247€
Artillery Sidewinder-X1 3D Printer v FlashSale za 365€
Xiaomi Redmi AirDots TWS Slušalke v FlashSale za 18€
Xiaomi Redmi Note 8 Global 4/64GB Blue Pametni telefon s kodo: GBNOTE802 iz 192€ na 146€
Bmax Y13 13.3" prenosnik v FlashSale za 338€
Xiaomi Mijia 1C Robotski sesalnik s kodo: GB-APMJ1C iz 201€ na 197€
Yeelight 480mm 34W LED Stropna luč v FlashSale za 59€ (EU skladišče)
Mare2
lahko kar preko Ticketa, opišeš težavo, posreduješ video kjer je jasno razvidna napaka, prosiš za ustrezno rešitev ter možnost uveljavljanja v EU centru (za večje predmete načeloma ni težav, za kaj manjšega pa če ne bo šlo, mi sporoči na ZS, bom preko svojega kontakta posredoval) ...