evo,moj 7T je "packed", tak da le še en korak do ship outadanes govoril s kontaktom glede vseh naročenih Oneplus 7T telefonov, ki bi že morali na pot, pa imajo menda zaradi protestov v HongKongu kar težave, pravi pa, da bodo najkasneje do konca drugega tedna vsem odposlani, zalogo so namreč dobili v soboto 9.novembra in od takrat že omenjene težave, zaloga pa preverjeno je ...
For the shipping issue with one plus 7T, I also checked with our colleague for several times and was told that the delay was caused becase there is a riot in HongKong now. It is last for more than 2 weeks now. Since the One plus 7T will be shipped out from HK warehouse,it is influnced by the riot now. But our collegaue already told me that they have found a solution for it, all the orders placed wihin 15 days will be shipped out by the end of next week gradually.
evo,moj 7T je "packed", tak da le še en korak do ship outa
mercedes:
razlika med ButtonSwitch in TouchSwitch je pri gumbu na vrhu, kjer spreminjaš količino pene/mila, pri button verziji je fizični gumber, pri Touch verziji pa touch stikalo, malo razlike je tudi v dizajnu ... Preveril za kode, trenutno nič posebej pametnega, ni pa nekih velikih razlik, kar je je tole trenutno:
- Xiaomi AD-1806 250ML Posoda za milo s kodo: 3ZNQK1OX iz 21€ na 13€
- Alfawise AD Posoda za milo v FlashSale za 12€
- Xiaomi AD-1806 Posoda za milo v FlashSale za 13€
Mislim da je bil packed ze od narocila?evo,moj 7T je "packed", tak da le še en korak do ship outa