Hvala. Na AE ni veliko prodajalcev, od enega sem za ta denar kupil, se je polnila, ampak dela pa ne. Pošiljati baterije po pošti iz Švice ni mačji kašelj, tako da sem vknjižil izgubo.
Mah ne vem. Sicer v glavnem iz AE naročam, ampak enih 15 naročil imam tudi iz GB-ja, pa je vse normalno prišlo, tako da tisti ki je naročil več kot eno stvar težko reče da GB ni zaupanja vredna trgovina. Pojdi pač po postopku pritožbe (upam da ne zamudiš roka), pa je. V teh časih se še na Slo pošti mimogrede kaj izgubi.Dragi moji!
Močno odsvetujem nakup preko strani gearbest!
Pred tremi meseci sem naročil eno stvar, ki še do sedaj ni prispela.
Ko sem dal povpraševanje, kaj se dogaja, so odgovorili da bodo preverili.
Tudi od tega je sedaj 10 dni in ni nobenega odgovora.
Brez skrbi. Marsikaj sem že naročal od Aliexpressa, Banggooda, nekaj malega pa tudi pri gearbestu. Do sedaj se je vse uredilo. Tukaj se pa je bolj zataknilo, kot bi se smelo.Mah ne vem. Sicer v glavnem iz AE naročam, ampak enih 15 naročil imam tudi iz GB-ja, pa je vse normalno prišlo, tako da tisti ki je naročil več kot eno stvar težko reče da GB ni zaupanja vredna trgovina. Pojdi pač po postopku pritožbe (upam da ne zamudiš roka), pa je. V teh časih se še na Slo pošti mimogrede kaj izgubi.