Hhahahhahah, sej sm napisu, da so mi dali 20.10.2016, zdej pa smo komi maja
Sej sm jih danes poklicu, da naj mi vrnejo napotnico, da pokličem še kam drugam. Sicer sem bil včeraj pri doktarci, naj mi napišo novo napotnico, pa je rekla, da ne more. Dala mi je Ultop tablete in naj jih jemljem do pregleda.
Problem imam, da me v predelu žličke peče in spodnji del požiralnika. Ponoči spim lepo in zjutraj, ko se zbudim, me ne peče nič, temveč me začne peči čez 15-30minut. Te znake sem začel opažati, ko sem si začel pripravljati hrano na kokosovemu maslu. (Lahko je le naključje, lahko pa ne) in za malico uvedel ovsene kosmiče. Tudi shujšal sem 17kg, tako, da se mi je morda razširila bakterija Helicobacter Pylori, katera povzroča zgago. Vendar to odkrijejo komaj pri pregledu. Sedaj sem nehal s kokosovim in ovsenimi, ponovno jem banane za malico, pa B complex, vitamin C in multi vitamine in minerale od DM-a in se je situacija izboljsala za 80%. Zacelo me je pa peci v 1 dnevu, ko sem tekel na tesce in pojenjalo par dni nazaj po teh spremembah. Vmes me je peklo ene 3 mesece z nihanji. Tudi veliko sem prelaufal, sedaj ze 3 tedne mirujem.
Ultopa nisem se vzel, saj skusam videti, ce mi je brez njega bolje, saj bi rad ozdravil brez kemije. Ce bo slabse, ga bom zacel jemati. Veliko bolje mi je bilo tudi po metinem caju in persen tabletami. Sedaj ze 2 dni ne jem persena in metinega caja in me skoraj nic ne pece
Bomo videli v prihodnje, kako bo....