Garmin XT na telefonu 6730c ne dobi satelitev

dules

Pripravnik
24. dec 2009
65
0
6
Po inštalaciji garmina Xt na telefon 6730c mi ne dobi signala satelitev . Garmin aplikacijo sem dvakrat na novo inštaliral in še vedno nič ni
Kaj naj naredim ??

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Si poizkusil tudi na odprtem prostoru? Prvič traja ponavadi malo več časa, potem pa dela normalno.

LP

dules

Pripravnik
24. dec 2009
65
0
6
na odprtem prostoru na obnu v avtu na prostem ....
vse sem delal pa nič imam isti telefon isti softwere ter isto verzijo garmina na obeh napravah pa se pri prvem vse normalno dela pri tem pa ne gre in ne gre

aja sw unlock pravilno dela , saj je aplikacija pravilno odklenjena sicer mi garmin na drugem telefonu ne bi delal

bojch

Pripravnik
4. okt 2008
67
0
6
Za vsak telefon je potrebno odklenit posebno, ker ima vsaka spominska kartica svoj edinstven ID, ravno tako kot ima vsak telefon svoj IMEI.

dules

Pripravnik
24. dec 2009
65
0
6
vse je bilo posebej odklenjejo , prav tako sem danes na novo še enkrat inštaliral vse skupaj na 2 giga kartico
sem pa nekaj opazil da tudi original navigacija kao nokia maps ter nokijina čist osnovna navigacija ne deluje tak da more bit nekaj narobej s samu telefonom

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Poglej pod nastavitve telefona, katere strežnika imaš podprte, obkljukano mora biti GPS PODPRTI STREŽNIK.

dules

Pripravnik
24. dec 2009
65
0
6
nastavljeno je vse tak kakor more biti ampak pri mojem telefonu dela navigacija tak kakor more pri drugem čisto istem telefonu pa ne