Garmin-vpoklic naprav zaradi baterije!

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Mislil sem preden si preveril.

V čem je smisel registracije,če ne obveščajo o popravkih zemljevidov (verzije, a,b, ,c) ali vpoklicih
frown-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tam piše, da so se odločili za "prosotovljni" vpoklic.
Zadeva kot vidimo očitno ni kritična, le potem so malo pretiravali.

Za novo karto pa sem menda po 2 mesecih dobil mail, da je možna nadgradnja...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Moja naprava ni poklicana
frown-1.gif
a sedl bi full met novo baterijo

barabl

Zelenc'
9. nov 2007
13
0
1
Tudi moj Nuvi 200W je vpoklican in sicer sem včeraj preko maila prejel nalepko za UPS in zdeva naj bi šla v Anglijo na popravilo. Možnost tiskanja nalepke je 30 dni, nato kriješ stroške pošnine sam. Kako ste ostali uredili te stvari?

Nazadnje urejeno:

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Tudi jaz sem dobil to nalepko za UPS za pošiljanje v Anglijo. Se mi zdi, da so namenoma tako zakomplicirali, da bo ja čimmanj baterij za zamenjat. Bom poklical v ponedeljek na Garmin servis, če obstaja kašna druga pot.

LP

barabl

Zelenc'
9. nov 2007
13
0
1
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
jajca, kupite ono s hofera, špila ko 100 hudičev

Ja pol te pa namesto v Ljubljano pelje v Maribor, ker imajo karte za Slovenijo samo 40% pokritost in da ne govorim o posodobitvah oz. nadgradnjah..................................

kaka

Pripravnik
26. apr 2008
76
0
6
Zanimam me zakaj , ko odpreš Stanje RMA in vpišeš številko ki sem jo dobil po emalu... Piše.. pošiljatelj.... je samo naslov in pošta, kako bodo vedeli kam naj pošljejo , če ni imena in preimka zraven naslova , čeprav sem napisal tudi ime in preimek.
Kako pa imate ostali???

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Pri meni ko so še pošiljali DVDje posodobitev za CNE, je bilo isto - samo napisano ime brez priimka in samo poštarju se imam za zahvalit da je vrgel v pravi "kastelc" ker je na tem naslovu več strank z istim imenom.
Svetujem ti, da se dogovoriš z poštarjem o tej pošiljki, ki jo pričakuješ.

LP

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
To ti piše zato ker imaš v računu my.garmin.com napisano samo ime in ne priimka pod rubriko Celo ima oz Full name!

Tjaz

Pripravnik
19. avg 2007
305
0
16
Tako ... moj Nuvi na poti.....bodite pozorni na UPS kombi ce bo eksplodiral
smile-1.gif

Kot so sporočili, izpraznil baterijo in doma skril napajalnik
grin1.gif
sedaj pa "back to drawing board" in kartam.

btw. če UPS voznik nima navigacije pa najde stranke, bom tudi jaz, malo več bo le telefona.

Tjaz

Pripravnik
19. avg 2007
305
0
16
Zjutraj je bilo 3 do 6 dni
Sedajle:
Morda boste opazili razliko med stanjem Garminovega odpoklica in stanjem pošiljke. To je normalno, saj oba sistema delujeta ločeno in nista vedno sinhronizirana. Vaše stanje bo posodobljeno v teh časovnih okvirih:

* Združene države 10–12 delovnih dni
* Kanada 14–20 delovnih dni
* Evropa 14–21 delovnih dni

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Moj je že nazaj... Sedaj ima drugo serijsko št. Baterija pa zdrži manj kot stara, razen če jo je potrebno "ulafati" z večimi zaporednimi praznjenji/polnjenji...

sg1

Pripravnik
12. jan 2010
111
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Moj je že nazaj... Sedaj ima drugo serijsko št. Baterija pa zdrži manj kot stara, razen če jo je potrebno "ulafati" z večimi zaporednimi praznjenji/polnjenji...

Če je druga serijska št. pomeni da ne dobiš nazaj svoje naprave ?!?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sem dobil isto nazaj (ker vem kere karte sem imel gor) in v spremnem dopisu da so zamenjali serijsko številko...

Tjaz

Pripravnik
19. avg 2007
305
0
16
Samo , karte so vezane na SERIJSKO stevilko? No jaz tudi vem kaj sem imel gor tako da bomo videli kaj bom dobil nazaj.
Trenutno stanje..".caka na odpremo". Rabili pa so 8 dni od prejema. Vceraj je bilo stanje še "čakamo na prejem naprave"