Garmin-vpoklic naprav zaradi baterije!

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
nüvi Battery PCB Recall

Garmin is voluntarily recalling certain nüvi devices that contain a specific battery that was manufactured by the battery supplier within a limited date code range. Garmin has identified potential overheating issues when certain batteries manufactured by the third-party battery supplier within a limited date code range are used in certain Garmin nüvi models with a specific printed circuit board (PCB) design. It appears that the interaction of these factors can, in rare circumstances, increase the possibility of overheating, which may lead to a fire hazard. Although there have been no injuries or significant property damage caused by this issue, Garmin is taking this action out of an abundance of caution.

The recalled devices include a small subset of the following nüvi model numbers:

* nüvi 200W, 250W, & 260W
* nüvi 7xx (where xx is a two-digit number)

You can determine your nüvi model number by looking at the label on the back or bottom of your nüvi.

Lahko bi napisali kdaj so bile te naprave izdelane.
frown-1.gif

Prav tako močno dvomim, da so registrirane uporabnike obvestili sami..

inaj

Pripravnik
10. jun 2008
84
0
6
prekmurje
Moj nuvi 760 je vpoklican, sem vpisal SN naprave in mi je napisalo da mi baterijo pošljejo na njihove stoške na dom.
Te pa mo vidli ka de stega.

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Tudi moja 765t je vpoklicana. Mi bodo poslali novo baterijo. Samo so pozabili, da je potrebno pri 765ki za zamenjavo baterije odpret napravo, posledično gre garancija (pa čeprav mi do dveh let manjkata še samo dva meseca...). Moram vprašat na servis, kako naprej...

LP

inaj

Pripravnik
10. jun 2008
84
0
6
prekmurje
Saj mojo 760-ko verjetno tudi treba odpret,samo jaz več nimam garancije.Je že kdo odpiral to napravo oz. kak se baterija menja .
In če je zakomplicirano.

LP Janez

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
Citat:
Uporabnik inaj pravi:
Saj mojo 760-ko verjetno tudi treba odpret,samo jaz več nimam garancije.Je že kdo odpiral to napravo oz. kak se baterija menja .
In če je zakomplicirano.

LP Janez

Saj ti tam piše da sam ne smeš odpirat naprave. Pa tudi narobe si prebral da ti bojo baterijo poslal na dom! Baterijo ti bodo menjali na servisu. Pa piše ti da te bo nekdo kontaktiru.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Citat:
Uporabnik Bane_ pravi:
Saj ti tam piše da sam ne smeš odpirat naprave.

To vedno in vsepovsod piše, ker imaš cel kup "motorikov", ki tega enostavno niso sposobni.
Navodila za 765T so tukaj, treba je odviti cela dva vijaka in spajsati dol pokrov. Dvomim, da je na 760 kaj bistveno drugače.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik inaj pravi:
In če je zakomplicirano.

LP Janez

I

Izbrisan uporabnik #488

Oz. sem še enkrat prebral.

Moram takoj izprazniti baterijo, sicer bo verjetno kakšen Bin Laden ven skočil...

Ne smem več polniti in ne uporabljati... damit
smile-1.gif

In če mi ni jasno zgleda lahko pokličem v Šenčur. Bogi zaposleni tam, če bo folk klical.

I

Izbrisan uporabnik #488

Email sem dobil.
Thank you for submitting a recall for your nüvi® 765T. Your Return Material Authorization (RMA) number is xxxxxxxxxxxx.Garmin will replace your battery free of charge. Someone within Garmin will contact you within 1-2 business days.

Zdaj se ga ne upam dotakniti, bom policijo poklical
smile-1.gif
(only in America)