S tem, ko se pregleda cela tema, izkažeš spoštovanje do vseh sodelujočih v neki temi.
Zakaj je Asus bistven, zato, ker se je iz njega vzel SP in nato dodelal, da ga je bilo možno uporabljat tudi na drugih napravah.
Torej, če asus ne posodobi SP na svojih padfonih potem pozabi, da boš videl SP, ki bo deloval na android 6+.
Glede na to, da je asusu potekla pogodba z garmin pa mislim, da ti je jasno kaj to pomeni.
90% ljudi sploh ne pogleda prvega posta ampak leti direktno na vprašanje, če recimo pogledaš sebe, praviš, da si pregledal celo temo, potem mi prosim povej kako ti je uspelo spregledat moj post na tej strani preden si postavil vprašanje?
Če greš malo pregledat ostale Garmin in iGO teme boš videl, da imamo vse v prvem postu pa jih je velika večina preskočila in ruknila vprašanje iz prve in to vprašanje, ki je bilo že 10000x postavljeno in nanj odgovorjeno.
Mimo so ti časi, ko sem podpiral tujo lenobo in pisal podorbna navodila in nato, ker nekdo ni znal prebrat navodil do konca, dobil še dodatnih 15 vprašanj za nekaj kar je bilo že vse napisano po korakih.
Ti dejansko pričakuješ, da damo nekomu vse na pladnju, brez da bi vložil kaj svojega truda in bo za nekaj porabil 5min, medtem, ko so drugi za to stvar porabili ure in ure oziroma dneve ali mesece svojega časa?
Če res to misliš, potem je čas, da razmisliš o montaži kake klime, ker ti ta vročina prihaja počasi do živega.
Če še morda nisi opazil sva z Janchem skoraj popolnoma opustila pisanje na forumu, ker sva končno ugotovila, da nima več smisla podpirat tuje lenobe in omogočat zaslužek raznoraznim bolha dilerčkom in serviserjem, ki s pridom služijo na najin račun.
Porabljenega je bilo ogromno časa za raznorazne prevode, dodelave, predelave in kaj imava z Janchem od tega?
Ostali so samo odprli temo, prenesli prevod, datoteko, skin...... in naprej delali kar so imeli za delat, medtem, ko sva midva žrtvovala svoj čas, ki bi ga lahko porabila za familijo ali kaj drugega.
p.s.
Če z Janchem oba skupaj preštejeva to kar sva dobila v teh letih za pivo, bi s tem lahko prišla do Izole in nazaj in morda bila 2 dni v kakem apartmaju, sedaj si pa preračunaj koliko je bil v vseh teh letih vreden najin čas oziroma trud.
( iz tega so izvzeti tisti, ki bi se radi osebno srečali/smo se srečali in dali za pivo/so dali za pivo ).