Garmin Street pilot Android in iPhone

mario1550max

Pripravnik
23. jun 2009
52
0
6
a, ja, pa še mene zanim, a sem prev razumel, SP na 4.4.2. deluje samo iz notranjega diska,
NE več iz SD kartice, sem to prav razumel ? še dober da nisem nadgradil Androida
smile-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Deluje tudi iz zunanje SD in imaš dve opciji:

1.) če je naprava rootana narediš SD fix
2.) Če naprava ni rootana daš mapo Garmin v Android/data/.......

Za vse naprave za katere je podprt CPU se da porihtat, tudi za lollypop je rešena težava z upside bug-om.

Zaenkrat še imamo čas in voljo in se poigravamo z novimi verzijami SP
wink-1.gif

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Bemu mast. Vsem dela tale Street pilot na vseh napravah, jaz sem pa na moji tablici Samsung Galaxy Tab2 P5100, preizkusil najmanj 19 apk z različnimi resolucijami, verzijami ipd.
Sedaj se bom kmalu navadil na Igo Primo, pa garmina sploh ne bom več potreboval :)

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
ma nobeden do 19 apk ni . Sem se nekaj časa menil z enim rusom, ki imam enako tablico pa sva kolektivno obupala.
Sem pa sedajle v barceloni odkril, da je Igo Primo čisto uporabna stvar. Ko dosedanji zagrižen garminovec sem tole iztisnil skozi zobe :)

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Streetpilota si nalagal na notranjo SD ali zunanjo?
Se ti je po nalaganju zagnal ali je obstal na črnem oziroma belem zaslonu?

Če ti je obstal na Black/white zaslonu potem tvoj CPU ni podprt in zato ne deluje na tej napravi in če se ne motim je točno to tvoj problem.

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
Pri enem apk ( ne vem več katerem ) sem celo videl napis garmin, sicer pa je praviloma bel zaslon
frown-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Nexus7 tudi ni kompatibilen (2012 model) tam se pojavi tudi napis Garmin

aton

Pripravnik
2. okt 2008
323
1
18
/storage/extSdCard

Android 4.2.2

notranji pomnilnik je pa: storage/emulated/0

Mimogrede: tale izraz: notranja SD kartica me malo bega. Saj je to ta SD kartico, ki jo vtaknem v režo za SD kartico ?

barba

Zelenc'
30. nov 2009
22
0
1
naložil program na 4.2.2 program ko bajagi dela ne najde pa zemljevida ki je na sd garmin/map kje bi bil problem?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
sicer prvega dela tvojega vprašanja ne razumem najbolje, kar pa se tiče drugega dela oz vprašanja, pa je problem v tem, da nisi izbral pravilno apk datoteko, ki bi ustrezala poti do Garmin mape na telefonu oz zunanji SD. Najbrž tudi nisi mogel izbrati SLO jezika v začetnih nastavitvah programa.

barba

Zelenc'
30. nov 2009
22
0
1
naložil z apk za /storage/extsdcard/ kakor mi kaže pot v explorerju z napačnim apk mi program sploh ni delal prepisal zemljevid iz gps mi ne kaze zemljevida tudi voice language ne morem izbrati text language imam pa anglescino