Garmin nuvi760 in 40 ne najdeta satelitov

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
v ničemer se ne razlikujeta...enaka sta mislim da je bil celo enak čas dobave...enak radio...klimo imam prižgano samo kadar se mi rosi, tako da ni krivda tukaj..sem izklapljal radio, ventilacijo..nobene razlike..kaj več pa ne morem izklopit...če koga zanima sem vsak dan na relaciji sevnica-brežice- novo mesto in lahko pogleda..

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Sicer je strel na slepo ampak, če se boš spomnil, preveri oznako tvoje sprednje šipe in šipe na avtu kjer lovi brez problema satelite.
Nekje mora biti neka razlika, ker drugače ni logike zakaj v enem deluje BP v drugem pa ne in še to samo do določene ure.

p.s.
Kje imaš Garmina, na sprednji šipi ali imaš nosilec na armaturki?
Si probal dat nuvija na isto mesto v svojem avtu kot si ga imel v drugem avtu kjer je nuvi delal kot mora?

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
bom pogledal številke šip. na prednji šipi imam garmina, je pa na istem mestu pod ogledalom...

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
ne nimam špegla z avtomatsko nastavitvijo...dlih kar mi je je pa sodelavec javil da njemu moj garmin v avtu takoj najde satelite. namreč sem mu dal na preizkušnjo in ga je zjutraj prižgal ter zadevca je takoj zalaufala...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Da ne furas kej sumljivga v sluzbenem avtu pa si pozabu ugasnt motilec signalov (gps...mobitel...prisluskovalne)
grims-1.gif

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
bluetoth slušalko imam že tm okol 5-6 let...namestil sem mu jaz. točn pod ogledalo kot ga imam tudi jaz. telefon je tam kjer ga imajo tudi drugi..
motilce radarjev nimam, pravtako nič kar je z radarji povezano...mogoče mi ameriška vojska prisluškuje samo to pa ne morem vedet...:)

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Probaj imet telefon v žepu in ne na armaturki in boš videl, če bo potem kaj bolje, ker res ne vem več kaj imata različno, da v enem avtu deluje bp v drugem pa ne.

Lahko se pa zapelješ do Garmin servisa in jim opišeš težavo in naj se malo poigrajo z mesti v avtu, da bodo videli, če bo kje signal.
Lahko pa tudi probaš izključit bluetooth slušalko, da vidiš kaj se bo potem zgodilo, morda je pa z njo kaj narobe in ti moti signal.

Kamele0N

23. jul 2008
42.077
5.652
113
Tega nimaš
sprasujem se.gif
gps-jammer-legal-illegal-300x298.jpg

Motorja sta ista? Da ne bi elektronika vbrizga motila signal...sicer dvomim ampak ok

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Kot sm razumel je to služben avto.

Ali mate mogoče GPS zmontiran (sledenje) na avtu oz. kako drugo inštalacijo naknadno vgrajeno?
Nekaj mora biti, dvomim da je šipa krivec
17758-icon_confused.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Glede na to, da po 11 uri deluje, bi po logiki lahko izključili šipo, elektroniko vbrizga, telefon, samo kaj se v samem avtu po 11 uri spremeni je pa vprašanje, na katerega upam, da bomo s skupnimi močmi našli odgovor.

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
jaooo ti bom dal zajebancija..a kr iz zajebancije sm kupu še en garmin jaoo...prid pogledat na dolenjsko pa boš videl
wink-1.gif

modrozobo slušalko imam že 5 let in do sedaj nbenih težav..imamo enak motor in enak avtoradio...vse je enako...
imamo tudi sledenje v avtu, vendar do sedaj ni bilo težav z njim...namreč če sledenje dela ni hudič d pol nebi tut garmin...sledenje imamo vsi na istem mestu in do sedaj teh težav še ni bilo...je pa zanimiva težava in jaz sem izključil že vse razen tega da mi prisluškuje ZDA..:)

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Namreč če imate GPS zna biti vzrok oz. napaka pri montaži in posledična motnja sprejema signala
smirk-1.gif

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
ampak zakaj pa po 11 uri deluje garmin brez težav...saj sledenje deluje cel čas

Kamele0N

23. jul 2008
42.077