Pod programi sem našel...vendar nisem rabil nič uvažati...me je pot že čakalaCitat:
Načrt potovanja in tu lahko uvoziš samo bo trajalo kar nekaj časa preden ti bo naredilo uvoz.
Pod programi sem našel...vendar nisem rabil nič uvažati...me je pot že čakalaCitat:
Načrt potovanja in tu lahko uvoziš samo bo trajalo kar nekaj časa preden ti bo naredilo uvoz.
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Zakaj pa mi Mapsource na najde naprave? 765-ko pa mi normalno najde
Sem pogledal..vendar nisem vedel, da moraš mass storage nastaviti če želiš v Mapsourcu delati...Še posebno ker mi v Basecampu deluje bp. Zakaj v enem moram, v drugem pa ne rabimCitat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Zakaj pa mi Mapsource na najde naprave? 765-ko pa mi normalno najde
Nekaj mi ptički pravijo, da nisi pogledal v Wiki kako se nastavi MTP settings na mass storage Klik
Tukaj pa delaCitat:
Na prvi strani, ko se nuvi vklopi stisni na zvočnik
v tem oknu ki se ti odpre daj prst v zgornji desni kot in ga drži 10 sekund in boš prišel v isti meni kot preko cockpita.
Imam 2014.10 in je na napravi. Zakaj mi do Pesnice normalno preračuna, če pa naredim do Graza (ali Leibnitz) me pa do Pesnice pelje preko Ptuja in Lenarta?? Čisto nič mi ni jasno? Kakšna ideja?Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Katero CN imaš naloženo, če je 2013.40 ali 2014.10 potem je tu razlog čudnega izračuna.
Katere karte sploh imaš na napravi ali SD?
p.s.
Mapsource ti sedaj vidi napravo?
traffic trends sem imel izklopljeno za historyc traffic pa ne vem kje se nahajaCitat:
Preveri še, če imaš vklopljeno traffic trends in pa hostoryc traffic in jih probaj izklopit
Ne ni krivo to, da imam vklopljeno izogibanje. Ker potem bi delalo enako do meje in za njo. Karkoli vstavim do meje dela OK, vse kar pa vstavim preko meje pa ni OK. Do sedaj se mi še nikoli ni z nobeno navigacijo zgodilo kaj podobnega. Očitno je nekaj narobe s karto (mogoče v kombinaciji z 3597).Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Najbolje je imeti vklopljeno izogibanja na "normal", torej le makadam, pasove z z vozači, tako kot je po defaultu.