Garmin mrtva pika

Jerrry69

Zelenc'
28. sep 2009
4
0
1
Lep pozdrav vsem.

Sem nov uporabnik foruma.
Sem pregledal že velik del foruma, pa nisem zasledil odgovora za mojo težavo.

Kupil sem nov Garmin 255WT. Ko sem ga nekajkrat vklopil sem opazi, da imam na desni strani mrtvo piko (svetlo rdeča).

Zadeva ni preveč moteča, vseeno pa me me zanima koliko mrtvih pik mora biti na Garminu, da ti upoštevajo garancijo?
Je ena dovolj, ali jih mora biti več?

Če kdo pozna kako in kaj je s tem naj mi prosim sporoči.

LP
Jerry

I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje ne sme imeti nobene vidne, ki moti uporabo.
Nesi nazaj ali pa pokliči na www.garmin.si in vprašaj, bodo menjali a ne.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Jaz sem imel isto na 1350 in sem takoj drugi dan nesel nazaj v trgovino in so zamenjali.

Jerrry69

Zelenc'
28. sep 2009
4
0
1
Hvala za hiter odziv.

Garmina sem kupil preko Mimovrste. Bom poklical in vprašal kaj in kako s tem.

Če zamenjajo brez problema bi blo res super.
Sporočim kako se razvije.

LP
Jerry

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Če ti ne želijo menjati pa vrni proizvod, spletne trgovine ti ga morajo vzeti nazaj brez vprašanj, seveda v originalni embalaži, nepoškodovanega, ne vem pa točno v kakšnem roku.

Jerrry69

Zelenc'
28. sep 2009
4
0
1
Sem že klical v Geoset. So rekli naj jim ga pošljem s kopijo računa, pa ga bodo zamenjal.

Bom poslal pa da vidmo, če bo šlo res tako gladko.
smile-1.gif

LP

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Bo šlo!, verjemi jim Fantje in dekleta na servisu so res prijazni in strokovni ter vedno pripravljeni rešiti naše težave v čim krajšem času - vsaj sam imam take pozitivne izkušnje.

LP

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Res je, GEOSET je zakon! Hitri, učinkoviti, prijazni in korektni. Sam sicer že vrsto let prisegam na Garmina, nekateri ga sicer na vsakem koraku "pljuvajo", a sem prepričan, da v teh časih še zdaleč niso najpomembnejše ravno vse "oh in sploh" funkcije neke naprave, ampak suport, podpora. In tu je Garmin v Sloveniji, skupaj z GEOSETom, pač najboljši.

BTW, tole sem sicer že napisal, pa bom vseeno še enkrat: ko smo dali štirim, računalniško in nasploh tehnično skrajno nepismenim ženskam v roke 4 najpogostejše GPS navigacijske naprave, so vse štiri edino z Nuvijem, v minuti in brez pomoči, "našle pot" iz Hannovra domov.

In ne, nimam nikakršne zveze ne z Geosetom in ne z Garminom, razen seveda, da sem kupec in uporabnik vrste njihovih naprav.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Tudi sam pišem samo iz dobrih lastnih izkušenj tako kot Ti!

LP

Nazadnje urejeno:

Jerrry69

Zelenc'
28. sep 2009
4
0
1
Še enkrat lep pozdrav.

Sem poslal Garmina in so mi ga zamenjali brez vprašanja. Dobil sem ga v enem dnevu. Res zelo hiter odziv
aplauz.gif

Kar se pa tiče uporabnosti Garmina, se meni ne zdi prav nič zapleten. Meni je dovolj pregleden in res ne vem komu se zdijo meniji zapleteni. Sicer res še nisem imel v roki nobene druge navigacije, vendar sem se znašel po petih minutah uporabe.

Kar me edino moti pri Garminu je to da resolucija oziroma pisava (črne črke na beli podlagi) ni posrečena. Črne črke na beli podlagi so razmazane. Sicer pa je to že druga tema.

LP
Jernej

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Dobil danes Garmin nuvi 2797 LMT preko mimovrste poslovalnica v BTC-ju. In imam mrtvo piko (zeleno). Ga bom jutri odnesel direktno na Garmin v BTC.