Lastim si pohodno navigacijo GARMIN ETREX TOUCH 35... Pri povezavi naprave na računalnik mi GARMIN EXPRESS (posodobljen) ponudi posodobitve zemljevidov, vendar se pri nalaganju pojavi ERROR okno...
Kmalu po nakupu sem zemljevide brez problema posodobil, sedaj po cca. 1 letu pa mi le to ne uspe. V napravi imam poleg internega prostora (8gb) še spominsko kartico (32gb), tako da prostora bi moralo biti dovolj, kjub temu da so zemljevidi veliki cca. 7gb.
Ali ima kdo kako idejo zakaj imam probleme s posodobitvijo?
Ali je lahko problem, ker je pomnilnik naprave zaseden 96% in se mogoče mora posodobitev naloćiti direktno na napravo? Če vse datoteke iz naprave presnamem na spominsko kartico - ali znam imeti kake probleme? Ne bi rad kaj presnemaval ter izgubil še te karte, ki so že naložene...
Na napravi mapa izgleda takole...
Na kartici pa imam naloženo tole...
Za vsak predlog bom zelo hvaležen... Hvalaaaa
Kmalu po nakupu sem zemljevide brez problema posodobil, sedaj po cca. 1 letu pa mi le to ne uspe. V napravi imam poleg internega prostora (8gb) še spominsko kartico (32gb), tako da prostora bi moralo biti dovolj, kjub temu da so zemljevidi veliki cca. 7gb.
Ali ima kdo kako idejo zakaj imam probleme s posodobitvijo?
Ali je lahko problem, ker je pomnilnik naprave zaseden 96% in se mogoče mora posodobitev naloćiti direktno na napravo? Če vse datoteke iz naprave presnamem na spominsko kartico - ali znam imeti kake probleme? Ne bi rad kaj presnemaval ter izgubil še te karte, ki so že naložene...
Na napravi mapa izgleda takole...
Na kartici pa imam naloženo tole...
Za vsak predlog bom zelo hvaležen... Hvalaaaa