Garmin-doživljensko nadgrajevanje kart

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
Dozivljensko nadgrajevanje za karte velja za katerokoli napravo katero imaš ali kupiš. Postopek je sledeč:
Narediš acc na https://my.garmin.com
Registriras napravo
Kupiš doživljensko nadgradnjo za karto katero želiš (CN EU ali CN USA) nekje 129 $ se mi zdi
Potem imaš vse nadgradnje te karte ki si jo zbral brezplačne do konca garmina
smile-1.gif

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Če se bo ta karta posodabljala tudi v Mapsourcu je to super. Če se bo posodabljala samo na napravi je to stran vržen denar-kaj mi pomaga nova karta na napravi, če bom v Mapsourcu kreiral rute na stari karti. Zanimivo bi bilo vedeti, če je na voljo že posodobitev CN 2009 Europe v kateri so vnešene nove avtoceste v Sloveniji.
confused-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik Bane_ pravi:
Dozivljensko nadgrajevanje za karte velja za katerokoli napravo katero imaš ali kupiš. Postopek je sledeč:
Registriras napravo
Kupiš doživljensko nadgradnjo za karto katero želiš (CN EU ali CN USA) nekje 129 $ se mi zdi
smile-1.gif

Da ne bo nesporazuma. LifeTime velja samo za ENO NAPRAVO!

Citat:
“nüMaps Lifetime” doživljenjsko nadgrajevanje kartografije je veljavno za čas življenjske dobe uporabnikove cestne navigacije.
Naročnina ni prenosljiva, če je naprava prodana, prav tako ni prenosljiva na drugo kompatibilno napravo.

rolleyes-1.gif

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
Citat:
Uporabnik sandiv pravi:
Če se bo ta karta posodabljala tudi v Mapsourcu je to super. Če se bo posodabljala samo na napravi je to stran vržen denar-kaj mi pomaga nova karta na napravi, če bom v Mapsourcu kreiral rute na stari karti. Zanimivo bi bilo vedeti, če je na voljo že posodobitev CN 2009 Europe v kateri so vnešene nove avtoceste v Sloveniji.
confused-1.gif

Nadgradnje bodo take kot so do sedaj in tudi sedaj jo lahko posodobiš v mapsourcu! V CN 09 ne bo nikoli novih avtocest ker mislim da jo spreminjali več ne bojo. Treba bo počakati do izdaje nove CN 2010 (ali karkoli že bo).

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Bane_ pravi:
Registriras napravo
smile-1.gif
1. velja za eno napravo
2. cena 129USD je za USA trg
3. za EURO trg cena še ni določena, odvisna bo tudi od naprave. Tako boš za naprave Nuvi 200 lahko še vedno imel recimo samo "ALPS" mapo, vendar novejšo, oziroma še malce doplačal (nekaj EUR) za celotno Evropo, ter izvažal po želji.

Tako mi je zatrdil PR Manager iz Garmina, ki ga imam v mojem MSN.

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Citat:
Uporabnik Bane_ pravi:
Nadgradnje bodo take kot so do sedaj in tudi sedaj jo lahko posodobiš v mapsourcu! V CN 09 ne bo nikoli novih avtocest ker mislim da jo spreminjali več ne bojo. Treba bo počakati do izdaje nove CN 2010 (ali karkoli že bo).
Glede na opis na Garmin blogu (http://garmin.blogs.com/my_weblog/2009/01/nmaps-lifetime.html) se karte posodabljajo štirikrat na leto, kar je tudi normalen trimesečni ciklus dobaviteljev kart. To pomeni, da bi morale biti spremembe avtocest vidne že prej kot pri CN 2010.

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Včeraj sem malo odprl denarnico in kupil nüMaps Lifetime za mojega Nuvi 765. Zadeva deluje brezhibno in sicer podobno kot je to opisal Snecer pri temi o novi karti Garmin City Navigator Europe NT 2009.1.Najprej se prenese instalacijska datoteka velikosti 3GB, nato se izvede instalacija v Mapsource, izdelava img datotek za Nuvija in prenos na napravo. Sem se rajši odločil za nüMaps Lifetime, ker je to samo 10$ dražje kot enkratna posodobitev City Navigator Europe NT 2009.1.
cheer.gif