Garmin City Navigator EU 2008 NT

bingo

Pripravnik
17. jun 2008
39
0
6
Aha. Se pravi da nima nobene zveze katera karta je inštalirana na notranjem pomnilniku, katera pa na SD kartici. V obeh primerih bo pokazana Adria Route. Sklepam prav?

bingo

Pripravnik
17. jun 2008
39
0
6
Par dni nazaj sem imel od kolega Nuvija 250W, ki mi je pokazal mojo hišo številko cca 60 metrov vstran od dejanskega stanja. Danes sem isto probal z mojim novim Nuvi 205W, ki pa mi je pokazal hišo 200 metrov stran in to čisto v kontra smeri kot v onem prvem primeru. Oba imata inštalirana Adria Route 2.0 in Europe City navigator 2008. V čem je fora ????

Res pa je da je na tem mojem inštalirana še Adria topo karta ki je bila tudi vključena. Je mogoče zaradi tega pokazalo popolnoma drugače?

edit:
pa še to me zanima... na izvozu iz avtoceste je v križišču garmin pokazal levo proti centru mesta, kar je prav, glasovno pa je pravil desno. Se večkrat dogajajo takšni felerji da display in glas nista usklajena kam je treba iti?

Nazadnje urejeno:

Lipa

Zelenc'
18. sep 2007
17
0
1
A to v Celju?
Ta napaka je bila že javljena v Zagreb, je treba poskusit, če je v AR2.1 popravljeno.

bingo

Pripravnik
17. jun 2008
39
0
6
Res nihče ne ve ?
confused-1.gif

Citat:
Uporabnik bingo pravi:
Par dni nazaj sem imel od kolega Nuvija 250W, ki mi je pokazal mojo hišo številko cca 60 metrov vstran od dejanskega stanja. Danes sem isto probal z mojim novim Nuvi 205W, ki pa mi je pokazal hišo 200 metrov stran in to čisto v kontra smeri kot v onem prvem primeru. Oba imata inštalirana Adria Route 2.0 in Europe City navigator 2008. V čem je fora ????

Res pa je da je na tem mojem inštalirana še Adria topo karta ki je bila tudi vključena. Je mogoče zaradi tega pokazalo popolnoma drugače?

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
To je mene motilo na nuviju 760 kakih 14 dni nazaj ko sem se potepu po Italiji. Je govoilo naj zavijem levo, na tzemljevidu narisana pot pa desno. Se dobro da ne slepo zaupam navigaciji in tud spremljem table.
LP

I

Izbrisan uporabnik #488

No, včeraj sem po pošti dobil DVD City Navigator 2008 (normal)
smile-1.gif

Na kuverti piše "by air mail".

Nekje februarja sem jo naročil (gratis jasno).

Lušno ni kaj.

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Ali lahko kaj več napišeš o postopku naročila?
Imam Nuvi 760 z naloženimi kartami NT 2008 Europe, napravo imam registrirano na MyGarmin, sem tam že vse pregledal in ne najdem kako. Rad bi prišel do legalnega DVD, robe s pašnika itak ni problem najt in namestit.
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

To sem naročil za drugo napravo, saj sem napisal da gre za nonNT karto.

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Zanima me, v kakem primeru lahko naročiš gratis karto oziroma kakšen režim bo veljal na primer za karto NT 2009 Europe. Videl sem, da je Garmin za novo ameriško karto NT 2009 vpeljal nekakšen Live Update (kar pomeni pogostejše posodobitve kot le enkrat na leto). Upajmo, da bo kaj takšnega možno tudi za karte Evrope.

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Pri CN je vsaka posodobitev,zaenkrat, plačljiva, tako da updatea ne moreš dobiti gratis. Gratis DVD lahko verjetno dobiš če si lastnik,recimo, Zumota, ki ima že priložen DVD, ampak recimo da si ga zgubil.