Garmin 750/760/770 v4.10

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Pac, poizkusil sem... Pa vidim, da mu ne odgovarja
smile-1.gif

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
Zakaj pa ne bi smel imeti vključeni obe mapi? Če jih imam vključenih deset ne sme zmrzovat saj nismo v kameni dobi. Če zamrzovanja ne znajo odpraviti pa naj za vsako mapo delajo svojo napravo !!!!

Nazadnje urejeno:

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Citat:
Uporabnik legenda pravi:
Zakaj pa ne bi smel imeti vključeni obe mapi? Če jih imam vključenih deset ne sme zmrzovat saj nismo v kameni dobi. Če zamrzovanja ne znajo odpraviti pa naj za vsako mapo delajo svojo napravo !!!!

467716-post_slo.gif

Se popolnoma strinjam, vendar je kriv AR, ki pač še vedno ni najbolj kompatibilen z garminovim NT citi navigatorjem.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik legenda pravi:
...... Če zamrzovanja ne znajo odpraviti pa naj za vsako mapo delajo svojo napravo !!!!

Pa saj tako tudi delajo.
Ob nakupu naprave je na njej vedno samo ena karta (kartografija). Verjetno kje v drobnem tisku piše, da za dodano kartografijo ne odgovarjajo, da jo dodajaš na lasno odgovornost in podobno.
(To samo sklepam, ker še velikega tiska (osnovnih navodil) bolj malo preberem, raje na Alter forumu vprašam!!!!)

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik legenda pravi:

Ti ko greš ven, si obuješ dvojne čevlje?

Kombinacija s prekrivanjem kart istih območij zagotovo ni smiselna. Pri določenih kartah celo piše, da nas se ostale karte, ki pokrivajo isto območje zbrišejo (navodila pri karti Bolgarije npr.).

Po drugi strani pa je spet res, da če bi bila pravilno nastavljena prioriteta kart, bi cn 2008/09 moralo avtomatsko izklopiti.

Poglej samo primer istočasno vklopljene AR in ARtopo. Nastavljeno je tako, da je ARtopo v tem primeru transparentna in imaš obe karti naenkrat, vendar svoj davek potem nosi procesor navigacije, ki mora vse to izrisovati. Na nekaterih modelih (starejših) je vse skupaj prepočasno.

Rešitev je preprosta. Pač ne odkljukaš cn2009 ko se voziš po Jugi, ko pa greš v bolj v EU pa si jo vklopiš.

legenda

Pripravnik
10. feb 2008
152
0
16
Pravkar sem se peljal z novo verzijo 4.20 po hitri cesti proti Melju in glej ga zlomka SPET ZAMRZNE. Da pa še to ni dovolj se je Nuvi ugasnil in zgleda crknil , ker ga sploh več ni možno vklopiti. Tudi na računalniku ga ni nikjer. Ta moj Nuvi je res SUPER navigacija. Upam da drugi nimate takšnih težav. Počasi bo več na servisu kot v uporabi.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
Kje je fora da zdei že 3je FWji zapored ( 4.0, 4.1, in 4,2 ) ne podpirajo nadgradnje na nižji FW? Da bi programerji omogočl nam uporabnikom da gremo lah nazai usaj na predpotopen FW k usaj dela!??

Tjaz

Pripravnik
19. avg 2007
305
0
16
Meni FW 4.1 in sedaj pri 4.2 pri kombinacija AR in TOPO ne zamrzuje. Pri CN 2008 in TOPO pa po nekaj km.....
km se premikajo....govori ....samo slika pa stoji.

Nazadnje urejeno:

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Je že kaj novega s tem FW za 760-ko? Ali je že čas da svojo 2.90 nadgradim, ali je boljše da še malo počakam? Naj samo omenim, da nimam aktivnih dveh kart naenkrat in tako nimam težav z zmrzovanjem naprave. Sedaj me moti le dolgotrajno povezovanje s sateliti, kar naj bi bilo sedaj boljše. Drži? Še vaši plusi in minusi.

lp

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.082
5.653
113
od Fw 4.0 pa navzgor neboš mogu več na nižji Fw nadgradit tko da ne deli tega!!!!! Če te mot dougo iskanje satelitov probi kvečjemu z FW 2.5

Podobne teme