Garmin 265WT white screen problem.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Bodo pač tisti,ki jih moti to spreminjali pri vsakem novem FW
wink-1.gif

@Mirko_Barkovic

Svaka ti čast,da si našel,sam sem pa cel čas iskal na narobnem mestu.
Če kdo ne bo znal tega spremenit,pa mu bomo pomagali to naredit tukaj.

Mirko_Barkovic

Fizikalc
16. mar 2009
894
64
28
Kamnik
POZOR:
Vsi ki ste opravili predlagano spremembo iz te teme, prosim preverite v Inventory stanje sistema. Meni je namreč pokazal napako ("Fail"). Mislim, da sprememba, kljub temu da spremeni Raeunam v Računam ne deluje pravilno. Sistem sicer deluje brezhibno, vsaj jaz nisem opazil nobene motnje. Včeraj in danes sem ga testiral. Vendar me moti ta napaka v Inventory, ki pa izgine, če ga povrnem v originalno stanje. Zanima me ali je tudi pri vas tako?
Če je, bo potrebno še iskati, preden bo rešitev popolno delovala. Opravičujem se vsem, ki ste sledili mojemu predlogu in naredili spremebo, ker sem napako opazil šele danes, kljub večkratnimu testiranju.
redface-1.gif

markec

Pripravnik
3. jan 2008
49
2
8
Tega Inventory sploh ne najdem na tem nuviju 265W. Poklikal sem že vse mogoče...

LP

Mirko_Barkovic

Fizikalc
16. mar 2009
894
64
28
Kamnik
Za nekaj sekund pritisni ikono, ki kaže stanje napolnjenosti bateije. Pojavil se bo nov meni. Klikaš Napr->Start Test.-> Več in si v Inventory.

markec

Pripravnik
3. jan 2008
49
2
8
Aha, nisem upal pritisniti start test, hehe.
Res je, pri System kaže Fail in tudi pri Splash (Nuvi Splash Screen, WS) kaže Fail.

Lp

Mirko_Barkovic

Fizikalc
16. mar 2009
894
64
28
Kamnik
Torej dve napaki: ena nova nastala s popravkom za Računam in ena stara (Splash screen).
Za odpravo prve je potrebno vrniti nuvi na originalni FW, za odpravo druge pa naložiti nov Splash.
Popravki:
1. za Splash Screen KLIK
2. za FW 7.50 original KLIK
Prvo flashaj popravek pod 1 in nato ponovi flashanje z popravkom pod 2.
Nato preveri stanje v Inventory. Upam, da boš sporočil rezultat.

Nazadnje urejeno:

markec

Pripravnik
3. jan 2008
49
2
8
Sem napravil po navodilih in je sedaj vse ok. Sicer ni več č-ja v Računam ampak ok...

Lp

Podobne teme