GARMIN 1490TV - navigacija z DVB-T

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
včeraj bilo objavljano na www.garmin.si:

GARMIN 1490TV

(me prav zanima kdaj se bo pojavila navigacija z vgrajeno mikrovalno pečico
evil.gif
)

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne gredo v pravo smer. Ubadajo se tvjem (kar je sicer že imel en model), raznimi eco routes in podobno navlako, namesto da bi sprostili funkcije, ki so jih imeli že prvi modeli
smile-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
jap - se strinjam

pa še to - moje mnenje je, da naj gizmo 100% obvlada tisto stvar za kar je namenjen - razne multifunkcijske naprave ki pa znajo "vse", vendar od tega "VSE" ne dela nič tako kot bi moralo, so napaka in bi morale biti z zakonom prepovedane
wink-1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Zanimivo. V nekaterih temah jamrate kako je garmin zaostal, kako nima tega pa onega sedaj, ko pa nekaj doda,
pa spet jamrate kako je to neumno in nepotrebno...

Moje mnenje je sicer še vedno enako, navigacija v napravo, ostale divx in dvd kozlarije pa na prenosni računalnik
oz. prenosni predvajalnik...

I

Izbrisan uporabnik #488

Zato ker ne ravzija navigacije, ki je že par let enaka, ampak neke dodatke, ki nimajo zveze z navigacijo
smile-1.gif

podmornik

Pripravnik
28. mar 2008
55
0
6
blizu Nanosa
Saj ne moreš gledati TV, ko voziš. To je napisano na strani Garmina, da ima programsko "varovalko" pred gledanjem med vožnjo, saj le-tega ne omogoča.

Sicer pa te opcije nekako ne odobravam, saj potem res dobimo multifunction machine, namesto ene namenske.

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Rad bi videl taksno TV, ki bi ti omogocala gledanje med voznjo. Se radio ti ne vlece povsod, kaj sele TV.

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Nič ne piše glede kodiranja. Koliko pa bo kaj stala?

To glede varovalke, jaz menim da enostavno sklopimo gps anteno in gledamo. Kako pa bo drugače vedel da se peljemo?

sg1

Pripravnik
12. jan 2010
111
0
16
Lj
Ja GPS pa res težko ve, da nismo pri miru
smile-1.gif

Pri avtih, ki imajo tovarniško vgrajene predvajalnike je na voznikovem prikazovalniku možno gledat multimedijske zadeve le ko avto stoji.

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Citat:
Uporabnik sg1 pravi:
Ja GPS pa res težko ve, da nismo pri miru
smile-1.gif

Pri avtih, ki imajo tovarniško vgrajene predvajalnike je na voznikovem prikazovalniku možno gledat multimedijske zadeve le ko avto stoji.

Vklopiš gps simulator pa je. Problem bi bil le če bi imel še en gps sprejemnik, ali pa tega nebi garmin sklopil (onemogoči anteno gps)

sqjam

Pripravnik
18. avg 2007
77
0
6
Naprava podpira stiskanje podatkov televizijskega signala po formatu MPEG-2, zato slovenskih televizijskih programov ne bo mogoče sprejemati – le ti so stisnjeni po formatu MPEG-4.