Tud jaz sem se vrnila iz dvodnevnega izleta (ponedeljek in torek). Prvi dan Gardaland in Sea Life akvarij, drugi dan pa Movieland in Aquaparadise. Pričakovala sem več čakanja v Gardalandu (čeprav pod 25minut nismo čakali nikjer). Največja gneča je bila za Colorado boat (vedno okrog uro do dve) in pa za Time voyager (okrog uro pa pol). Drugače pa je blo super, nahrbtnike smo puščali spodaj ko smo šli na kakšno zadevo in ni nič zmanjkalo.
Sea life akvarij je tud kr luškan, čeprav imajo za moje pojme ful premale akvarije za toliko rib... Za otroke imajo tam tud na dveh ali treh mestih odprte akvarije, zraven je en njihov delavec, in lahko tamali pobožajo morsko zvezdo in podobne stvari.
Movieland se splača obiskat, meni je bil super. Ni pa fajn, da imajo večino predstav samo ob določenih urah. Tako da sem tam šla samo v Policijsko akademijo, hišo strahov (se skoraj polulal notri
), na high school movieland predstavo in pa eno zadevo podobno colorado boatu (s tem da v Movielandu sploh ni gneče, in smo na to čakali 3 minute). Preostanek dneva smo potem preživeli v Aquaparadise, kjer imajo ogromno enih toboganov in ostalih zadev, ampak povprečno se na eno vožnjo po toboganu čaka okrog eno uro (nočem niti pomislit kako to zgleda tam čez vikend).