Gardaland in stvari

dadooo

Pripravnik
25. apr 2010
74
1
8
Pozdravljeni
smile-1.gif

Kmalu se odpravljam v Gardaland, pa me zanima če kdo ve kako je oz. kam odložiš stvari, ko greš na atrakcijo? Predvsem me zanima za telefon/fotoaparat/denarnico,...
smile-1.gif

lp:)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Heh, v ruzakih vse leži naokoli. Jaz sem pa bolj paranoik in sem denarnico/mobi jemal s sabo.

Ne, nisem zmočil in ne izgubil. Tisti ki so pa puščali stavri v ruzakih pa tudi ne.

Meni se ne zdi varno, no, da kar tam nekje leži. Raj za cigije.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Raje ne preveč vzet s sabo. Jaz sem jih probal stlačit v žep. drugače sem pa s težkim srcem pustil spodaj, kjer greš pač na vlakec, prosti pad...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.820
555
113
42
povsod malo
Ja lahko denarnico si naredi oz uno popotniško ko jo lahko daš okol vratu kupi.
Drugače so pa, če se prov spomnim ene omarce nekje. S fotoaparatom te ne bojo spustil ker lahko odleti kam...
crazy1.gif

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Omarce? Jaz jih nisem videl. In pa z denarnico okoli vratu, verjetno bodotudi problemi, razen če jo bo imel pod majico. Že za torbico okoli pasu so mi komplicirali

tony

Guru
23. jul 2007
9.784
1.565
113
Jaz bi vzel s sabo nahrbtnik in tisto denarnico za okrog pasu, ki so bile včasih popularne (vanjo daš tošel, mobitel in digitalc), sendviče, kaj za obleči in flašo vode pa imaš v nahrbtniku, ki ga mirno pustiš pred vstopom na vlakec...
zmaga.gif

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
V tem času ne hodi (italijanski dopusti), ker je ljudi za znoret, boš samo v vrastah čakal .

jazsemtele

Zelenc'
2. maj 2013
3
0
1
MI se pa čez tri tedne odpravljamo v gardaland, pa lepo ene kratke hlače z žepi na zadrgo,(upam da bo lepo vreme) v en žep fotkiča v drug pa dnar in rezervno baterijo za fotkiča. Aja a mislite da bi lahko mel okoli roke fotoparat? Da bi na vrgu tornadota slikal?
smile-1.gif
Sicer sem že bil dvakrat, samo to je že daaaleeeč nazaj.

jazsemtele

Zelenc'
2. maj 2013
3
0
1
Ja jaz mam v planu, da mam fotoparat okoli roke, pa tako vrvico mam da se zategne da nemore dol past. pa še držim ga zraven pa je to to, pa fotoparat je odporen na vodo, taka da nebo nikjer problema.