Garancije novih vozil

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Pol pa kul.

Samo tud serviser se ni tega zmislu.

Ne more dat firma garancije, če avto 7 let ne bo vidu olja.
smile-1.gif
))

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
@all

Sej jest štekam, da je fora servisev, pa da je avto zdej cenejši, podaljšaš mu garancijo in s tem zagotoviš še eno leto servisa. Samo ne štekam pa, da zdej kr naenkrat pa lahko proizvajalci podalšajo garancijo še za 2 leti. Ko sem pa prej spraševal, kaj če jo podaljšam, so me pa gledal kot da sem iz marsa. In pol še upajo vprašat, kaj, a ne zaupate v znamko avtomobila? Mislite da če ne boste podaljšali garancije da bo avto crknil?
rolleyes-1.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Lahko jim daš kontro:

A je avto tolk zanič, da ne upate dat garancije?
evil.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
evil.gif

Ne, sem rekel da imam slabe izkušnje s turbinami
tongue-1.gif

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, naše pa NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE crknejo
smirk-1.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Garancija je itak nateg razen ce imas okvaro, ki bolj ocitna kot je sploh lahko mozno. SIcer ti itak za vsak drek recejo, da to pa ni v garanciji.

Kupi Toyoto, so mi še vsako stvar menjali pod garancijo. Razen žarnic.

Lp
Kolegu na pooblaščenem toyota servisu 3 tedne niso uspeli dobiti novega vetrobranskega stekla, na vrata pa je moral čakati 5 tednov.
uf-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hja zato pa najboljše kupit Nemški avtomobil, danes do 12 ure naročiš imaš jutri 98% del na servisu! VAG koncernu je takšna praksa.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Odvisno za kateri del se gre, lahko ga dobiš isti dan, lahko se pa načakaš....
Jaz sem pri twingotu čakal na cevke za dovod goriva iz rezervoarja do motorja 1 mesec, čeprav jih sestavljajo v Sloveniji. V slovenskem skladišču jih ni bilo, v francoskem pravtako ne.
Letno pnevmatiko sem naročil novembra, prišla je pa meseca aprila.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Saj to je vedno bila fama. Kao Renault, VW, to se vse dele dobi drug dan. Se qrac. Večino delov ja, najebeš pa na reči, ki jih čakaš tudi po mesec dni, tako, kot si recimo ti čakal na te cevke.