Citat:
Uporabnik krompir pravi:
Čovek ima probleme kakršne si nobeden ne želi,vi pa tle sekate da ni napisal v slovenjščini,pa da mu manjkajo pike pa vejice..
sram vas je lahko
A nebi še kak nick naredil?
Citat:
Uporabnik krompir pravi:
Čovek ima probleme kakršne si nobeden ne želi,vi pa tle sekate da ni napisal v slovenjščini,pa da mu manjkajo pike pa vejice..
sram vas je lahko
Citat:
Uporabnik REPAS pravi:
HVALA Bajkman MI JE PRAV ŽAL , DA TE JE ZMOTILA MOJA SLOVNICA .PROSIM ČE PREBEREŠ SVOJ STAVEK
KAJ POMENI MARSIIKOMU Z DVA II PA VSEENO HVALA ZA NASVET
Citat:
Uporabnik REPAS pravi:
hvala prijatelj
Citat:
Uporabnik ambroz pravi:
(ksz)
Že dlje časa opažam, da pogosti pisci sporočil na forumu Alter zelo hitro in neosnovano zasmehujejo in omalovažujejo uporabnike z malo sporočili.
Malo se motiš nisem se skril, še vedno nisem rešil problema.Računalnik so mi poslali nazaj , češ da jaz tako zahtevam vendar ni res .Ko me čez nekaj dni pokliče šofer iz pošte DPD ,da ima zame paket sem bil presenečen škatla v kateri naj bi bil moj računalnik je dobesedno razpadla , z ene strani je bila pretrgana do polovice . Normalno ,da sem paket(računalnik) zavrnil ter poslikal. Sedaj čakam kaj se bo zgodiloCitat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik ambroz pravi:
(ksz)
Že dlje časa opažam, da pogosti pisci sporočil na forumu Alter zelo hitro in neosnovano zasmehujejo in omalovažujejo uporabnike z malo sporočili.
Ni neosnovano. Smo že velikokrat odkrili kdo se skriva pod novim nickom, ki ga je odprl, ker se ni hotel izdat. Poleg tega pa upam stavit, da avtor te teme nikoli ne bo več aktiven (kot REPAS seveda). Še hujši pa so taki, ki naredijo nov nick, odprejo temo s vprašanjem in se sploh več ne javijo
Citat:
Uporabnik REPAS pravi:
Takšen je bil moj odziv , ko sem videl slike polomljenega računalnika.....
slike katere ste mi poslali zagotovo niso od mojega računalnika tista zadnja katera nakazuje zunanjo poškodbo
100% ni bila ker sem jaz pakiral računalnik v orginalno embalažo priča mi je sosed in žena ztakšnega računalnika bok ne daj da mi vračate lp repas
Spoštovani g. Repas,
ustrezno z Vašo željo 22.11. smo uredili vse potrebno za vračilo nepopravljenega računalnik, tako da paket žal ne moremo več zaustaviti.
potem pa poglejte zgornjo slikico tukaj pa prilagam še eno iz nemčije kjer so švabi slikali
Citat:
Uporabnik REPAS pravi:
Citat:
Uporabnik REPAS pravi:
Takšen je bil moj odziv , ko sem videl slike polomljenega računalnika.....
slike katere ste mi poslali zagotovo niso od mojega računalnika tista zadnja katera nakazuje zunanjo poškodbo
100% ni bila ker sem jaz pakiral računalnik v orginalno embalažo priča mi je sosed in žena ztakšnega računalnika bok ne daj da mi vračate lp repas
Spoštovani g. Repas,
ustrezno z Vašo željo 22.11. smo uredili vse potrebno za vračilo nepopravljenega računalnik, tako da paket žal ne moremo več zaustaviti.
potem pa poglejte zgornjo slikico tukaj pa prilagam še eno iz nemčije kjer so švabi slikali