Rabim točno 20cm visoko.Dobra vzmetnica (ne vem pa a rabiš maks. 20 ali min 20)..ali punkt:
Poglej priponko 61567
Rabim točno 20cm visoko.Dobra vzmetnica (ne vem pa a rabiš maks. 20 ali min 20)..ali punkt:
Poglej priponko 61567
Obvezno, sicer bo segnil jogi in dno
Gdo ti je rekel, da moraš scat v pojstlo.... ..sem mogu...Obvezno, sicer bo segnil jogi in dno
Kaj pa pomeni zate normalen denar? Do koliko eur gledaš?Kam pogledat za boxspring 140x200 za normalen denar. Bili v Rutar, HN, Ikea. Iskali posteljo sedaj želja boxspring. Potrebno na kaj posebej pazit?
Eni imajo na nocni omarici kozarec vode, jaz pa zunaj na okenski polici sixpackGdo ti je rekel, da moraš scat v pojstlo.... ..sem mogu...
Jurja.Kaj pa pomeni zate normalen denar? Do koliko eur gledaš?
Težka bo, mogoče kak momax ali pa kaj preko spleta, kar pa spet ne veš kaj dobiš dokler dejansko ne dobišJurja.
vpraši še na akron.si, jogije jemljejo pri splanemstudiu (spalnistudio.si), jih delajo tud po naročilu. Vzel tam najbolj trdega.Kam pogledat za boxspring 140x200 za normalen denar. Bili v Rutar, HN, Ikea. Iskali posteljo sedaj želja boxspring. Potrebno na kaj posebej pazit?
Moj je bil jurja, čist ok zadeva, razen jogi je pa....Jurja.
Urankar is comingUpdate...
Momax me je obvesti, da v četrtek pride na ogled jogija njihov "strokovni sodelavec". Da ne bo tist majster uletu, ki je tud strokovnjak za superge. Niso pa povedal, če morava biti z mojo oba prisotna in tudi v praksi pokazat kako sexava??? Me prav zanima, kaj bo ta strokovnjak hotel videti? Kako zlezem v posteljo, v kakšnem položaju spim, kako se obračam v postelji.... Khm, to zna bit še zanimivo...
Urankar is coming
Če pride Urankar bi še jaz prišel.
Kaj pa, če Herta pride?