garacija akumulatorja in pretečenih 45 dni

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Pozdravljeni.

Ker je akumulator spuščal kislino sem ga odpeljal tja, kjer sem ga kupil. Najprej so se delali malo hmm... nevedne oz. so mi nabijali da sem v 3 mesece star akumulator nalil preveč vode. Ko sem rekel ok, dejte mi to pisno pa grem so akumulator s težavo vzeli na servis. Od tega je že več kot 45 dni (3.9.2014 sem ga pustil tam). Pustil sem jim tudi telefonsko št. Do danes me še niso obvestili. Ali grem lahko tja in zahtevam novega?

Hvala za odgovre.

LP

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Pozdravljeni.

Ker je akumulator spuščal kislino sem ga odpeljal tja, kjer sem ga kupil. Najprej so se delali malo hmm... nevedne oz. so mi nabijali da sem v 3 mesece star akumulator nalil preveč vode. Ko sem rekel ok, dejte mi to pisno pa grem so akumulator s težavo vzeli na servis. Od tega je že več kot 45 dni (3.9.2014 sem ga pustil tam). Pustil sem jim tudi telefonsko št. Do danes me še niso obvestili. Ali grem lahko tja in zahtevam novega?

Hvala za odgovre.

LP

ne, zahtevaj povracilo denarja!!! a zdaj ze 45 dni avto stoji na dvoriscu medtem ko ti cakas na akumulator? upam da ne ...

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
So mi dali nadomestni (rabljeni) akumulator. Bom šel drugi teden težit, pa poročam
smile-1.gif
V vsakem primeru bom rabil novega pa mi je čisto vseeno, kje ga dobim. Takrat so ga imeli v akciji, tko da bi v bistvu drugje moral doplačat.

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Če ne gre drugače pa pokliči na tržno inšpekcijo ali zavod za varstvo potrošnikov. So precej ustrežljivi in tudi ažurni z obiski (kar lahko btw omeniš prodajalcu
smile-1.gif
)

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Ja ni tako enostavno, lahko zavre zadeva, zaradi pokvarjenega alternatorja , je več variant, napiši pa vseeno firmo akkuja, ker me zanima.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Alternator sem pomeril, še predno sem ga peljal nazaj, da ne težim po nepotrebnem... Ako da je filal normalno. Tip pa mislim, da je bil Vesna, ampak nisem več 100%. Lahk da b bil tudi Topla? Mam zapisnik avtu, pa ga že cel mesec nisem gledal
smile-1.gif