Citat:
Uporabnik Alex pravi:
KSZ.
Dobro so namočili meni najljubši lik v nadaljevanki.
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
KSZ.
rečem ti... jao zdaj pa še en teden skoraj čakat na nov del
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Glede na to, da ste/smo lahko uvidevni do ostalih, ki imamo pravico se sami odločat ali bomo že prej izvedeli potek dogajanja ali pa se bomo pač pustili presenetiti sploh pa glede na to, da je uporaba "jupola" pri spojlerjih že stalna praksa, bi lahko nekateri to malce bolj upoštevali in ne bili tako ignorantski in/ali leni. Pa tudi, če gre samo za faking TV serijo, enim pač ni vseeno in to je treba spoštovat. Bo šlo? Taka je že od nekdaj praksa v temu podpirumu in če se tega ne boste držali, bodo spet v akciji banane. Potem bomo pa spet moderatorji vsega krivi a ne?
Se motiš.Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
KSZ.
rečem ti... jao zdaj pa še en teden skoraj čakat na nov del
ja. za pop...
SPOILER ALERT (jupol)
jest sumim tistega "norčka", da je nastavil strup
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Se motiš.
Zastrupil/a ga je
ah, ne povem
Citat:
Uporabnik KLuka pravi:
če bi ta del gledal zelo zelo zelo pozorno, bi že vedel kdo ga je
... no sej jest tudi nisem dojel
a ni bil en mrtev golob v torti? potem je strup bil v torti? al ga je starkova dala v kupico?Citat:
Uporabnik KLuka pravi:
če bi ta del gledal zelo zelo zelo pozorno, bi že vedel kdo ga je
... no sej jest tudi nisem dojel
Hmmm... Tisti, ki je kriv za en kupček drugih spletk in je preko norčka dostavil verižicoCitat:
Uporabnik mcn pravi:
kateri pa je glavni krivec, seveda v edigsu da ne bo zamer?
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ha, a to ti resnoNo tok da vem, da imam pred sabo kup zmedenih najstnikov, ki se grejo moderatorje. A bo banana....ha ha.
Drugače je pa serija huda, da bi si šel pa žile rezat če zvem za nekaj, kar je itak že zdavnaj v knjigah...ne vem no, dobte si lajf.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
mislim da je naslov te teme " Game of thrones" Vidva pa nakaldata ze celo stran...zmenita se preko ZS al pa pač ukrepaj kot mislis...
glde uveidevnosti pa...mogoce pa bi mi ki smo prebrali knjige radi kaj podebatirali in primerjali...
v glavnem drzita se teme