Game Boy

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Malo se mi ga je znova zahotelo, da vsake toliko časa malo dolgčas preženem , me pa zanima če se da še kje kake igre dobiti zanj? to mislim taprvega gameboya, one vlke sive cigle
smile-1.gif

Ah, kaka legenda je to bila
cheer.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Nimam, sem ga imel pa je Game boy bolj praktičen za samo igranje, prevečkrat sem katero drugo tipko stisnil

Vem da je to že bolj rariteta, ampak nekomu se še ziher to valja nekje in se mu nabira prah.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
On rabi igre , ne pa gameboya.
bonk.gif

Najbolse,da gres pogledat na bolsji sejem, pa direkt sprobaš preden kupiš. Drugje je to že težko dobit. Še na bolhi je boga izbira.
13.gif

Nazadnje urejeno:

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Hm, se mi zdi, da z malo sreče tudi novejše igre primejo v starejši gameboy... Enkrat smo se špilali, jst imam sicer gameboy pocket, pa so mi delale tut ene igrce, ki so ble za color narejene, samo ne pa vse. Drugač je pa nintendo ukinil razvoj gameboya, če se prav spomnim enega članka...
Sicer pa pomoje novih ne boš dobil, poglej kako bolho, ebay,...

lp
Peter

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Je imel Mx kar prav, tudi game boya iščem (sestra mi ga je izgubila), samo ga ni problem dobiti (no tega iz oglasa ne hvala, da se še bom ubadal z držanjem baterij noter), le iger ni prav veliko, kakšen mario land, tetris pa kaka športna igra bi prišle prav. To da novih ni mi je jasno, že nekaj let je tako.

Glede iger pa, tiste za game boy color jih kar veliko paše na navadnega. Kak je pa izgledal ta Color oz. kako so igre izgledale na njem?

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Colod je izgledal podobno kot pocket, samo da je imel barvni zaslon. Na njem so tudi delale črnobele igrce, samo v hecnih barvah
grin1.gif
Sicer so bile pa barvne igrice v barvah, nič posebnega sicer...

Jaz imam doma samo par igric, ker so mi ble vedno predrage za kupovat... ima pa gameboya tudi brat, tako da lahko špilava en proti drugemu, imava dva tenisa, pa dvojne formule
smile-1.gif

lp
Peter

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Končno sem do igračko mojega otroštva. Pravi, prvi,siv gameboy. Nekdo je omenil da se da igrice kupiti na bolšjaku. Jih je že kdo kupil ali ve po kakšni celi so jih pripravljeni prodat?

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Mam jaz še tistega taprvega, sicer zelene barve. No vsaj mislim da bi nekje mogu bit. Pa še 4 igrce so zraven. Joj kaj sem tega v mladosti preigral.....to so bli cajti, ko te je še tako enostavna stvar (za zdejšni čas) tako zasvojila. Ne pa zdej ko vsak "teden" pride neka nova "drkalica", pa še vse so si med sabo podobne.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
jaz ga še mam doma v predalu, skrbno shranjenega in lepo ohranjenega. mam pa celo tri igre. marioland2, yoshies cookie in pa nigel mansel's formula one. prvega, beš barve na štiri walkman baterije, težek kot cigl. zbiram ponudbe na ZS, za cel komplet.
za neko simbolično, a še vseeno dostojno ceno, ga dam stran, drugače pa bo čakal, da bo moj mulc dopolnil 10 let, pa ga dobi od atija.
ajde, navali narod, tamali je že skoraj eno leto star, torej bom game boya prodajal naslednjih devet let!

tommek

Pripravnik
21. feb 2008
36
16
8
V MAriboru se je še kako leto nazaj dalo dobit rabljene igre v centru mesta, v trgovini Mario shop. Če trgovina še obstaja nisem prepričan, pa tudi igre niso bile ravno poceni.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
mogoče bi se kakšna igrica pri meni našla. bom pogledal
tongue-1.gif

pogledal in nič našel. mogoče je kje pri sorodnikih ali pa pri frendu. imam pa igrice za čisto prvi PS, če kdo rabi
tongue-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Spomnim se, ko sem prvič igral Mortal kombat na GB-ju. Bil sem ves začuden nad realistično grafiko. FINISH HIM!
smile-1.gif