Galaxy tab 2 in preimenovanje sys datoteke

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Odinštaliraj to primo apk ki jo imaš sedaj naloženo
Izbriši mapo iGO iz naprave

Prenesi si verzijo google play od 25 aprila in inštaliraj in ti bo vse delalo iz prve, brez da bi kaj telovadil po sys.txt, sem ti že to svetoval tudi preko ZS.

p.s.
To verzijo, ki bi jo pa ti rad po vsej sili spravil na tvojo napravo in če ti javlja za napako resolucije, pomeni da imaš napačno data.zip

GrandeDixence

Zelenc'
19. maj 2013
7
0
1
Kaj to pomeni v primeru, da imam mape in poi točke za Navteq in Topmap ? Kako ju skopirati na SD kartico, da bo najbolj pravilno delovalo oziroma kako potem ročno izbirati med tema 2 ponudnika, kadar imamo primer pot:

a) Slovenija - EU
b) Slovenija - Švica (izven EU), lahko bi bila namesto tega tudi BIH
c) Švica - BIH
d) Švica - Slovenija

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Že enkrat povedano za POI (interesne točke) jih lahko vse skupaj zmešaš, čeprav je v največjem fajlu za posamezno državo vsebovano sigurno vse od manjših fajlov - recimo TT za Balkan so zelo majhni proti TM, torej vzameš TM. Potrebno je edino podarit, da kadar se POI razlikujejo v manjši količini podatkov je pa potrebno vzeti novejšega, ker v nekaterih starih je not nametano vse "po spisku" na novejših pa je že očiščeno.

Glede zemljevidov pa ali mapchanger (kar meni recimo ni ljubo), kjer v vsako mapo zemljevidov pač daš kar tja spada, ali pa preprosto zahodno in severno od Slovenije uporabiš TT, za nas in jug ter vzhod pa TM, potem ti brez menjave zemljevidov vse tekoče deluje, edino ob načrtovanju in prehodu meje dobiš opozorilo, da prehajaš na področje drugega ponudnika zemljevidov.

PS: zanimivo je, da je novi TT za Hrvaško precej obsežnejši kot TM.
PS2: ker sprašuješ za kombinacijo NQ-TM pa je tako, da je v preteklosti prihajalo do zamikov zemljevidov na mejah in torej niso bili najbolj kompatibilni. V takem primeru, če nimaš TT za zahod, uporabiš mapchanger in not naložiš kompleten NQ in kompleten TM. Lahko tudi poizkusiš s kombinacijami NQ s TM in upaš, da te ne bo vozil čez mejo preko tistih treh kompatibilnih mejnih prehodov.

PS: fajn bi bilo, da kdo, ki uporablja kombinacijo NQ-TM pove, ali je na mejah stanje že usklajeno - predvsem HR-BIH in SLO-HR.

or88

Zelenc'
14. jul 2013
4
0
1
imam tab 2 in mi pri zagonu napiše
user interface resolution ( 800x 1280 ) is not suported or compatibile skin can not be found.
exiting application.

or88

Zelenc'
14. jul 2013
4
0
1
a mi lahko gdo dal bližnjico za primo google play 25 april 2013 torrent
nimam mojblink hvala

Nazadnje uredil moderator:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.973
7.301
113
Kupil sem Samsung Galaxy Tab2 7.0 in bi nanj rad naložil kakšno navigacijo. Katero priporočate in kaj vse potrebujem za nemoteno delovanje?

Podobne teme